Son 1 haftadır oyunlarda ping sorunu başladı.Oyunu normal 50 pingle oynarken(1 mbit internet) bi anda 200 hatta 500 cıkıyor sonra tekrar 50 sürekli oluyor. Acaba neden kaynaklanır?
oyunlarda ping sorunu
şu ara bende yaşıyorum problemi.serverlardan hostlardan ya da ttnetten kaynaklı olabilir.ttneti aradım yenileme vs yaptılar fakat sorun devam etti..call of duty modern warfare 3 oynuyorum sadece.bir kac oyuna daha girecegim bu gece..hostlardan mı ttnet den mi anlasılır..
şu ara bende yaşıyorum problemi.serverlardan hostlardan ya da ttnetten kaynaklı olabilir.ttneti aradım yenileme vs yaptılar fakat sorun devam etti..call of duty modern warfare 3 oynuyorum sadece.bir kac oyuna daha girecegim bu gece..hostlardan mı ttnet den mi anlasılır..
Modern Warfare 3 'te pek fazla ping sorunu yaşamadım.İnternet 6 mhps den aşağı olursa ping uçuyor.
valla bende sorun yok eger internet hızın 1mbit e düşmüsse 50gbyı gecince oluyo bu olay o yuzden sorun yaratabilir veya utorrent gibi programlar acıksa herhangi bir indirme veya güncelleştirme yapılıyosa ping uçar .)Arkadaş cevabı vermiş.TTNET Adil Kullanım Kotası'ndan dolayı internet hızın 1Megabite düşmüş.Bu ay bitince internet hızın yine yükselecek.
adam gibi internet hızı saglanmıyor zaten bu ülkede..kullanıcıların fiyat performansa göre hakkı yeniyor.onun dısında konusursak ttneti aradım arkadaslar internet rezalet nedir bu gidip gelmeler diye(yukarıda da belirtmişim)..o günden sonra ping sorunu cözüldü.bazı kullanıcılar için yenileme iyilestirme tarzı bişiler yapmaları lazımmıs sanırım.internet 130kb/s hıza düşse bile mw3 te ping konusunda sorun yasamıyorum cok sükür.