İşletim sistemim windows 7 32 bit.Önceden xp'deyken oyunları açtığımda ses geliyordu.Fakat windows 7'ye geçtim birkaç defa oyunlara girdikten sonra ses gelmemeye başladı.Mesela cod mf 2'de , gta san andreas.Birde benim pc'de 1 gb ram var.Xp mode için 2 gb ram gerekiyor diye biliyorum.Readyboost la 3 gb ram yapsam olurmu acaba xp mode ?
Oyunlarda ses sorunu
xp mode bi ayrı sistem gereksinimleri istiyor ,oyunlar bi ayrı sistem gereksinimleri istiyor..Bunları hep birlikte yapsanızda biraz kasıcak bilgisayar..
sizin ses sürücünüz yüklü mü ?
Oyunlarında , güncelleştirmelerini yüklerseniz sorun çözülür..
Güncelleme yaptım ama yinede olmadı.Baştan yüklemek zorunda kalmak istemiyorum.Windows 7'yi evde net yok güncelleme her seferinde yapamıyorum.
müzik dinleyebiliyorsanızda yine de ses sürücünüzün güncel sürücüsünü indirip , kurun..
Bir de , bütün oyunlarda mı aynı sorun var yoksa bir kaç oyunda mı ?
Normal olarak müzik dinleyebiliyorum ve her oyunda ses sorunu yok ve tüm aygıtlarım tam.
Birde bu son günlerde oyunlara girdiğimde mouse donmaya başladı.Sorun üstüne sorun sizinde kafanızı ağrıttım kusura bakmayın.Sorunun çözümü için tüm aygıtları baştan bağlamayı deniyceğim.
merhaba;
windows 7 ye yükledim ve oyunlarda (battelfield vietnam,cod black ops v.b ) intro sesleri geliyor fakat oyun içerisinde bazı sesler yok :( yeni ekran kartı aldım gt430 2 gb extra ram taktım asus p5kpl-vm anakartım var win7 uyumlu chipset ve ses driver ini sitesinden güncelledim olmadı..k-lite codec pack yükledim olmadı...ekran kartı içerisinde hd audio vardı onuda yükledim olmadı...LÜTFEN YARDIM EDİN ÇILDIRMAK ÜZEREYİM...
not: oyunu 2 kere kaldırdım tekrar yükledim yine olmadı..
Sorunun Windows 7 ile ilgisi yok aygıt yöneticisinde yüklenmemiş aygıt var mı bir bakın.aynı sorun bendede var tüm oyunlarda ve tüm müzüklerde ve tüm video larda yapıyor ve pc bazen taıkılıyor sistemNormalde müzik dinleyebiliyormusunuz ?
i7 2700k
8gb ram 1600mhz
anakart oldukca iyi
1 aydır kafayı yicem formant attım geçmiyor :S