merhaba
Nfs Underground Gta Vice city Fifa 2004 gibi oyunları cd siz çalıştırmak için ne yapmak gerek
Oyunları cd siz çalıştırmak
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.crack yapman gerek ama bu forumda bu tip şeyler konuşulması bizi pek sevindirmiyo :(
ne tip konular anlamadım ve niye konuşmuyorsunuz?
crack dediğim olayın konuşulması diyorum
yani olay şu...
sen bu cd'yi alırken (ki orjinal se) para veriyorsun ama üretici firma da sana bir dayatma uyguluyor. Nedir bu : CD'siz çalışmayan program. Hee bunu aşabilen yok mu? Olmaz olur mu var tabii ki...
Ama bu aşılınca ortaya salgın halinde bir korsaon kopya olayı çıkıyor...
Heee bu forum da bu tip şeylere karşı olmaya çalışıyoruz - Olay bu
şerefsizler sizemi kaldık başlıklı yazı yanlışlıkla yazılmıştır diye tahmin ediyorum...
Farkedilmeden sil istersen :-)
geceyarısı expresi arkadaşa duyrulur Virtual Drive isimli bu program http://www.farstone.com/home/en/shtml/vdpoverview.shtml adresinden bilgi edinebilirsin (ingilizce) kısaca elindeki hertürlü data,audio,oyun vs türünde cd ler için sanal 1 sürücü oluşturur ve bu sürücü aynen bilgisayarında 2. bir CD/DVD sürücü gibi görünür,işler,çalışır yükle dene istersen yani bu programı kendim kullandığım için söylüorum (sağlam)... :))
şerefsizler sizemi kaldık (bayaa çaresizlik anına denk gelmiş herhalde hiç tawsiye etmem burda böyle vs vs bilimum kibar olalım uyarıları vs )
alıntı:
Gönderen : «NåTuRaL BØRN KiLLa»geceyarısı expresi arkadaşa duyrulur Virtual Drive isimli bu program http://www.farstone.com/home/en/shtml/vdpoverview.shtml adresinden bilgi edinebilirsin (ingilizce) kısaca elindeki hertürlü data,audio,oyun vs türünde cd ler için sanal 1 sürücü oluşturur ve bu sürücü aynen bilgisayarında 2. bir CD/DVD sürücü gibi görünür,işler,çalışır yükle dene istersen yani bu programı kendim kullandığım için söylüorum (sağlam)... :))
böyle insanlara lütfen cevap yazmayınız ve yardımcı olmayınız
Midnight! Oyun klasöründe nfs adlı bir klasör oluşturdun ve yardım istemen dışında artık başka bir konu haline geldi bu klasör. Tabi bu sayende oldu. Neden bu konuşmaları bir zahmet okuyup özür dilemiyorsun? Özür dilemek ağrına gidiyor anlaışan ya da yaptığının yenilir yutulur bir şey olduğunu sanıyorsun bazıları gibi. Ama yanılıyorsun, sana cevap veren arkadaşlara da kızıyorum. Ama senin ettiğin lafı bilmediklerine sayıyorum bunu. Eğer buna rağmen bu kişiye yardım ediyorsanız arkadaşlar, sizin ondan bir farkınız kalmaz. Özür dilemesini bilmeyen bir insanla benim işim olmaz, sizin de olmamalı, ama siz bilirsiniz. Siz bunu yaptıkça burada bu terbiyesizlik artacaktır, çünkü çanak tutmaktır bu bir bakıma. Ona sert bir tavır alırsak ileride olacakların belki önüne de geçeriz. Chip'in bu olayı duyup duymadığını bilmiyorum, belki bir şeyler de yapmıştır ama iş sadece dergimizde değil. Biz de gerektiği gibi davranmalıyız böylelerine. Bilmem anladınız mı beni arkadaşlar?
üst düzey bir admin veya chipten bir uyarı açıklaması gerek bence (ciddiyet bakımından) ancak o zaman birşeyler önceden engellenir
Merhaba Arkadaşlar,
CHIP Online Forum sayfalarında bu tür konular hakkında yorumda bulunulmasının son derece yanlış olduğunu ve bizleri zor durumda bıraktığını sizlere bildirmek isteriz.
Sizden ricamız lütfen Forum sayfalarımıza herhangi bir mesaj göndermeden önce kurallarımızı bir daha incelemeniz ve mesajlarınızı da bu çerçevede yazmanızdır.
İyi çalışmalar dileriz.
CHIP Forumlarında hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır. Böyle bir konuya rastlandığında, konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.