ibiyu sormuş:
bende bi oyun cd si var ben bu oyun cd sini bilgisayarıma kopyaladım oyunu açıcam ama karşıma 6 tane dosya çıkıyor (cdi-ext-mpegav-newrom-segment-vcd) dosyaları çıkıyor ayrıca bu oyunlar 300 tane bide newrom dosyasına girsdiğimde oyunlar isimleriyle beraber çıkıyor ve bu dosyaların hepsinin altında (bin dosyası) yazıyor bunların birine tıkladığımda birlikte aç diye bi yazı çıkıyor bende en iyi yol olarak internetle birlikte aç diyorum ve karşıma (file association başlıklıadlı windows dosyası çıkıyor ve altta
dosya türü-ikili veri uzantısı
veri uzantısı -bin
açıklama-bu dosyayı açtığı bilinen bi proğram bulunmamaktadır,bu dosya bir proğramın parçasıdır,ilgili yazılım ve bilgiler için aşağıdaki web sitesinde arama yapabilirsiniz) adlı bi dosya çıkıyor bende onu kapadım bu cd deki oyunlar çok önemli lütfen yardım edin bu oyunları nasıl açabilirim yada bu oyunları açmak için bi proğram varmı benim bildiğim açınca oyunların setup bölüğmü çıkar kurulur bu sanki video açınca mpegav çıkar öle bişey yardım edin lütfen çok önemli
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
philips marka
sorunsuz bi bilgisayar
normal
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)