Yeni oyunları yüklemedim daha :(
oyunlarınız
BURAYA MESAJ YAZAN TÜM ARKADAŞLARA : OYUNLARINIZI RAR'LAYIP RAPİDSHAREYE YÜKLEYİN VE HEPİMİZ YARARLANALIM.
NE DERSİNİZ ?
Benim Oyunlarım :
DOS Oyun Arşivi (Eski Oyunlar)
Flash Oyunlar (Az Miktarda)
MidNight Clup II
Gta Vice City Türkçe
Dungeon Lords
Counter Strike 1.6 Türkçe
Age Of Mithology Ve Titans Versiyon (Türkçe)
Fifa 2007
Fifa 2008
PES 2009
NFS Uncercover (iğrenç)
Quake 1
Quake 2
Quake 3 Arena
Quake 4
Gta Sanandreas
Prince Of Persia The Sands Of Time
Prince Of Persia Warrior Within
Prince Of Persia The Two Thrones
Toyland
Call Of Duyt 5
Dungeon Siege 2
Daha Yüklemediğim Oyunlar Var.. Ev CD Dolu :)
NOT: İlk Ekran Görüntüsünü Koyan Arkadaş Hep MiniClip Oyunları Yüklemiş :) 5-10Kb Bişey Onlar :) Bende de Var 3 Tane MiniClip'ten
rapidshare 90 gün sonra siliyor ayrıca forumda bunu yapmak yasak
melihfbcarl bunu haca atmak içinmi yapıne hava atması öyle bir amacım yok
melihfbcarl havamı atıosun oyunlarınla zatn çoğu miniclip onlar www.kraloyun.com dada war:D:D:seninle kavga etmeye zamanım yok hava falanda atmıyorum hava atmaktanda nefret ederim
bende 3 tane aslında bi sürü war ama hepsini pc ye kurmuyorum malum pcyi yavaşlatıyor vs.vs. bi oyunu bitirince kaldırıyorum obirini kuruyorum ben öle en iyisi :)))))))))))))):D
yeni oyunlar klasörüm 185 tane oyun var [URL=http://img40.imageshack.us/i/oyunlarm.png/][/URL]
yeni oyunlar klasörüm 185 tane oyun var [url=http://img40.imageshack.us/i/oyunlarm.png/][/url]coşmuşsun ya bende uzun zamandır pc me oyun yüklemiyorum beğendiğim oyunlara ekran kartım yetmiyor.Artık daha sonraları yeni bilgisayar alırsam bende o zaman coşarım ama ben çok oyun kurmam crysis,prototype,need for speed,fifa kurarım bilgisayarıma.
6tane:)pes 2009 fifa 2009 call of duty 5 gta 4 gta san andreas need for speed undercover.
186 oldu terör harekatı ali bolatın oyununuda indirdim
Fazlası zarar ;)
CS 1.6
COD 4
SF IV
AEO Myth-Titans
format attım ama toplam 235 oyunum vardı.
6 tane var:
tomb raider underworld
batman arkham asylum
project torque
wolfenstein
smackdown vs raw 2007 sanırım
call of duty 3
ama baya bi yüklemediğim var
benim 235 oyunum da zaten küçük vea diğer oyunlar. asıl olarak sayarsak 18 oyunum var :D