benim bilgisayarımda crysis yüklü bunu arkadaşıma atcam ama tüm dosyalarını bulamıyorum bi program varmı bunun için bilen warsa yazsın lütfen
oyunu tek dosya haline getirmrk yardımm
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj
oyunu aslı program filesin içinde save dosyası büyük ihtimal belegelrdedlri
Cd si varsa arkadaşına cd sini ver.Yoksa crysisin simgesine yan tıkla hedef bul de ve gelen dosyadan 1 geri gel ordaki dosya crysisin dosyasıdır fakat yüklenmiş crysis çok yer kaplar bu yüzden winrarla ultra da sıkıştırıp at yoksa 4 DVD bile crysisi o şekilde almaz
Son Düzenleme: İtacHi_ ~ 29 Haziran 2009 15:58
Yıllanmış Üye
229 mesaj
Cd si varsa arkadaşına cd sini ver.Yoksa crysisin simgesine yan tıkla hedef bul de ve gelen dosyadan 1 geri gel ordaki dosya crysisin dosyasıdır fakat yüklenmiş crysis çok yer kaplar bu yüzden winrarla ultra da sıkıştırıp at yoksa 4 DVD bile crysisi o şekilde almaz
Alsa bile oyunun dosyalarını kopylayarak oyun yüklenmez.. Arkadaşının bilgisayarına yapıştırdıktan sonra büyük ihtimal açınca hata verir...
OP Taze Üye
9 mesaj
bende ole düşünüyorm yüklü programı paket yapan bi prog lazım
Eger oyunun bulundugu klasordeki dosyaları usb ye atıp verirsen yada cd yede çekebilirsin büyük ihtimalle bir problem çıkmaz.Ama klasor diyil mesela crysis in oldugu yer "c" de ise.Crytek>Crysis klasorune girip onun içindeki dosyaları atıcaksın usb ye.Ben aynı şekilde bir kaç oyun aldım arkadaşımdan sorunsuz çalıştı.