Şimdi Bende Java,adobe serileri , php , c++ , corel draw 3d maxstudio , ve dahası aklınıza gelebilecek bütün profesyonel programlarıneğitim CD ler DVd leri var bunları paylaşsam yasal olurmu ?? olmazsapaylaşayım ama bu eğitim videolar hiç anlamayan bi adam bile o ovideoları izleyip anladıktan sonra bu işin kurdu olur .. süper hepsiheh ne dersiniz
Özel Eğitim Videoları !!!
BU TARZ EĞİTİM DVD VE CD LERİ ÇOK YARARLIDIR.ACABA BANA ULAŞTIRABİLİRMİSİNİZ....
bu videolardan java ile ilgili olanını bana gmaille ulaştırabilirmisiniz....
Yaptığın İş Yasal Değil Adını ve bilgilerinin doğru ve açık olduğu bir yerde paylaşma...
Ancak başka bir forumda paylaş yada başka bi nickle...
chn_ylmz_galatasaray@ hotmail .com msn eklede bi bakiyim nasıl mış..... :D
bende web tasarımla kendi çabalarımla uğraşıyorum...
chip kinlere bende de ama diğerleri ilaç gibi gelir :DDD
bencede özelden yapalım bu paylaşımı burdan sağlıklı olmaz biri bişey der yanlış olur aslında burdan paylaşılabilse süper bir paylaşım..özel mesaj galiba problemli..
Yaptığın İş Yasal Değil Adını ve bilgilerinin doğru ve açık olduğu bir yerde paylaşma...Hahaha yeni üye rütbe yükseltme çabaları gördüm sende demişsinki başka bi forumda paylaş ne diicez peki gelin bu foruma linkler orada yumuluuunn mu diyicez bu illegalmi sende veya aynı hesap deilmi sence ??
Ancak başka bir forumda paylaş yada başka bi nickle...
chn_ylmz_galatasaray@ hotmail .com msn eklede bi bakiyim nasıl mış..... :D
bende web tasarımla kendi çabalarımla uğraşıyorum...
chip kinlere bende de ama diğerleri ilaç gibi gelir :DDD
ya bunları rapide upload edebilirmisin ? msn adresim [email]ewil-time@hotmail.com[/email]
insanlık için iyi bir iş yapmış olursun şöyle temiz sağlam bir siteye upload edersen