Özür Dileriz.. (:
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Morguevalla fenerbahçe bu...son saniyede 6. golü yemediğine şükretsin.arsenali hafife aldılar.yokyok fenerbahçe yönetimi bu çocuklara az para veriyoda ondan.ulan vallahi diyorum mahalle takımları bunlardan iyi oynar.
Bi kere çeyrek finale çıktınız diye kendini avrupa prensi ilan edenler.. Sezon başlamadan bu sene görün bizi bu sene görün bizi diyenlere ''EN ACI DERSİ ARSENAL VERDİ''..
byburak2008Olum. elinde sonunda bana düz gitdirceksiniz burası spor bölümü degil. buraya bulaştırmayın konularınızı ulaaaaN ...!Düz git dümdüz sapmadan düz git.. Başka bi yere gidemezsiniz çünkü.. Spora çevirmeye niyetim yok ama yazcaksınız bişiler illa döncek biliyorum.. Maksadımız özür dilemek istediği yere çekmek isteyen çeksin.. Silinen kilitlenen konulara, gelen uyarılara alıştık..Son Düzenleme: Morgue ~ 22 Ekim 2008 00:35
en azından en koyu galatasaraylıyım diyen kadar fanatik galatasaraylıyım.fakat bu hoş bir şey değil...
MorgueDüz git dümdüz sapmadan düz git.. Başka bi yere gidemezsiniz çünkü.. Spora çevirmeye niyetim yok ama yazcaksınız bişiler illa döncek biliyorum.. Maksadımız özür dilemek istediği yere çekmek isteyen çeksin.. Silinen kilitlenen konulara, gelen uyarılara alıştık..Bunu bize senmi diyorsun
Kimsenin konuyu yargılamasına gerek yok.. Gülüp geçebilen varsa ne ala isterse yorumunu yapar.. Yok ben gülemiyorum batıyo böyle konular diyosanız bırakında dikeni içerde kalsın.. Konuyu karalamak için hoş değil vs. bu ne cart curt yazmanıza gerek yok..
byburak2008Bunu bize senmi diyorsunAynen öyle.. Dikkat edersen eğlence bölümünde konu..
5. golünde vs. diye atlamana gerek yok..Son Düzenleme: Morgue ~ 22 Ekim 2008 00:40
Sizi bir Türk takımının yenilmesi bu kadar sevindiriyorsa, yada temsil eden takım başarısız olduğunda alaycı sözlerde bulunup kendinizi tatmin edebilyorsanız, ozaman size derim ki sizin tuttuğunuz da bir Türk takımı onunda başrısız oluşu sizi bu kadar sevindirmeli. Eğer ki bu Türk takımlarından biri başarı ile temsil edemediyse ülkemizi alay etmek yerine sizin daha iyisini yapmanız gerek. Biz Fenerbahçe taraftarı olarak hiç bir zaman yenilen hiç bir Türk takımına alaylı sözlerde bulunmadık. Ayriyeten desteklemek sadece galibiyetlerde yanında olmak değil her zaman yanında olmakdır, destek demek Galatasaraylı, Fenerbahçeli olmak değil Türk olmak demektir. Eğer çok sevindiyseniz alay etmeye devam edebilirsiniz.
DeepConcertSizi bir Türk takımının yenilmesi bu kadar sevindiriyorsa, yada temsil eden takım başarısız olduğunda alaycı sözlerde bulunup kendinizi tatmin edebilyorsanız, ozaman size derim ki sizin tuttuğunuz da bir Türk takımı onunda başrısız oluşu sizi bu kadar sevindirmeli. Eğer ki bu Türk takımlarından biri başarı ile temsil edemediyse ülkemizi alay etmek yerine sizin daha iyisini yapmanız gerek. Biz Fenerbahçe taraftarı olarak hiç bir zaman yenilen hiç bir Türk takımına alaylı sözlerde bulunmadık. Ayriyeten desteklemek sadece galibiyetlerde yanında olmak değil her zaman yanında olmakdır, destek demek Galatasaraylı, Fenerbahçeli olmak değil Türk olmak demektir. Eğer çok sevindiyseniz alay etmeye devam edebilirsiniz.Alay etmeyenleri görüyoruz şayet gerçektende etmeyen etmemeye devam edebilirler kendileri bilirler..
Bu akşam elin gavurunu tutcak değildim ya tabiki Arsenalı tuttum.. Ötesi yorum için gereksiz..
Alay etmeye kalksak hangi birinden başlıyalım çok var gülüp geçiyoruz işte böyle..Son Düzenleme: Morgue ~ 22 Ekim 2008 00:57
MorgueAlay etmeyenleri görüyoruz şayet gerçektende etmeyen etmemeye devam edebilirler kendileri bilirler..Laan. kardeşim. Elin gevur dedigin takım öz be öz türk takımı İthamlarına dikkat et.
Bu akşam elin gavurunu tutcak değildim ya tabiki Arsenalı tuttum.. Ötesi yorum için gereksiz..
Alay etmeye kalksak hangi birinden başlıyalım çok var gülüp geçiyoruz işte böyle..
byburak2008Laan. kardeşim. Elin gevur dedigin takım öz be öz türk takımı İthamlarına dikkat et.Sendenmi öğrencem işine bak..
DeepConcertSizi bir Türk takımının yenilmesi bu kadar sevindiriyorsa, yada temsil eden takım başarısız olduğunda alaycı sözlerde bulunup kendinizi tatmin edebilyorsanız, ozaman size derim ki sizin tuttuğunuz da bir Türk takımı onunda başrısız oluşu sizi bu kadar sevindirmeli. Eğer ki bu Türk takımlarından biri başarı ile temsil edemediyse ülkemizi alay etmek yerine sizin daha iyisini yapmanız gerek. Biz Fenerbahçe taraftarı olarak hiç bir zaman yenilen hiç bir Türk takımına alaylı sözlerde bulunmadık. Ayriyeten desteklemek sadece galibiyetlerde yanında olmak değil her zaman yanında olmakdır, destek demek Galatasaraylı, Fenerbahçeli olmak değil Türk olmak demektir. Eğer çok sevindiyseniz alay etmeye devam edebilirsiniz.bir türk takımını yenilmesine kızdığım için yazdım ben oyazıyı..hiç değilse kardeşim iki-üç olsun beee.evet bende galatasaraylıyım amavallaüzüldüm.peki neden eleştirdiğimiz için siz bize kızıyorsunuz..ne yapalım ödüllendirelimmi herifleri5-1den sonra..ama nolursa olsun fenerbahçe şanına layık bir maç çıkarmalıydı.üzüldüm
Bir kere yenilen Türk takımıyla alay etmek sadece Fenerbahçe'lilik gerektirmez, insanlıklada alakalı bişey. Her kendine Fenerbahçe'liyim diyen Fenerbahçe'li olamaz. Eğer öyleyse ne ülekesine nede kendi takımını küçük düşürmez. Başarısızlık her yaradılan mahlukatın başına gelebilir.
MorgueBu akşam elin gavurunu tutcak değildim ya tabiki Arsenalı tuttum..Demek ki sen ingilizsin. Bu durumda Fenerbahçe de Müslüman bir ülke olan Türkiye'nin takımıysa öyleyse evet biz siz hristiyanlara göre gavur oluyoruz ama unutmaki bizlere müslümanlara görede siz gavursunuz.Eleştirebilirsiniz elbete ama alay etmek hiç kimsenin hakkı değil.
Son Düzenleme: DeepConcert ~ 22 Ekim 2008 01:16
DeepConcertBir kere yenilen Türk takımıyla alay etmek sadece Fenerbahçe'lilik gerektirmez, insanlıklada alakalı bişey. Her kendine Fenerbahçe'liyim diyen Fenerbahçe'li olamaz. Eğer öyleyse ne ülekesine nede kendi takımını küçük düşürmez. Başarısızlık her yaradılan mahlukatın başına gelebilir.Siz 6s'liler ve gevur eng ler ve arsenal fc nin 5 parmak kadar beyniniz yok siz bi yenelin bi gevur takımına ozmn görcem sizi
Demek ki sen ingilizsin. Bu durumda Fenerbahçe de Müslüman bir ülke olan Türkiye'nin takımıysa öyleyse evet biz siz hristiyanlara göre gavur oluyoruz ama unutmaki bizlere müslümanlara görede siz gavursunuz.Eleştirebilirsiniz elbete ama alay etmek hiç kimsenin hakkı değil.
hemen kavga çıkarmaya pek heveslisiniz.chip'in seviyesini düşürüyorsunuz haberiniz yok.
Ya işte türkiye ilerlemiyo diyolarya hep böyle zihniyetlr yüzünden ben sonuna kadar fanatik gs liyim ama iş avrupa olunca ne gs si ne fb allah aşkına anlayın şu işi artık biz daha birbirimizi çekemiyozken bu turk futbolu nası buyucek lütfen arkadaşlar en azından avrupa maçlarında bu ayrımı yapmayın inanın fb 5-2 yenildi gs li olduğum için zerre kadar sevinmedim çünkü fb de bizim gs de bjk de hepsi bir türk takımı bunun untamyın ...