böyle bir şey olamaz arkadaslar.
öyle ince düşünülmüş ki her sey.
p2p diil dikkatinizi cekerim.
p2m yani peer to mail.
kotası yüksek e-mail hesap sahipleri kendi hesaplarını dosya depolamak için kullanıyorlar. sonra kullanıcı hesaplarını ve (şifrelenmiş olarak) kendi şifrelerini veriyorlar.) e-posta hesaplarında bir defada en fazla ort. 10 mblık dosya yollayabildiinden program otomatik olarak dosyaları parcalıyor ve parcalara ayırdıgı bu dosyaları otomatik olarak upload ediyor.
eger göndereceginiz film, oyun, program, full albüm müzik vs. vs yoksa buraya kadar yazdıklarım sizi pek de ilgilendirmiyor. çünkü zaten yollayan her zaman var.
eger amacınız sadece download ise o zaman internette ufak bir arastırmayla buldugunuz filmin depolandıgı mail hesabına program arayüzü ile giriyorsunuz. şifrelenmiş şifreyi de giriyorsunuz. (adam kendi şifresini vermek istemez herhalde) mail hesabına girişi gercekleştiren programdan listeyi aldırıyorsunuz. program dosyaların listesini alıyor. (bu işlem 3-5 dk kadar sürebilir.) daha sonra tümünü secerek (ve auto merge yani otomatik olarak birleştir) özeliğini aktif hale getirerek download işlemini baslatıyorsunuz. (baglantı hızınıza göre cok degisir. ben 2 saatte 650-700 mb'lık cdyi indiriyorum. 256 ile bu işlem zaman zaman 4-5 saati bulabilir.)
indirme işmei bittikten sonra klasör içerisindeki dosyaları birleştirmek için sizden onay ister. verin gitsin. filminiz izlenmeye hazır.
(not: 2-3-4 cdli filmler var. kullanım ile ilgili prb yasayanlar benimle zorbat31@hotmail.comdan msn ile irtibata gecebilir.)
(şans vermeye deger mi???
bence sonuna kadar.
(su an ort 45 KB ile indiriyorum.) (k.bit diil k.byte)