Epey zamandır Ares kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlar arasıra Kaspersky anti hacker öterdi, biri makinama girmeye çalışıyor diye. Siteler de genelde AOL idi. Son 1 haftadır sürekli uyarı veriyor. Sitelere bakıyorum çoğunluğu Amerika'da faaliyet gösteren müzik endüstri şirketleri. Acaba diyorum bunlar paylaşım programlarını kullanan kişilere karşı bir eylem hazırlığındalar mı? Çünkü duyduğuma göre elite torrent isimli sitenin ana serverlarına el konulmuş ve bu siteden başta starwars olmak üzere download yapan 133 bin kişi hakkında işlem yapılacağı belirtilmiş. Türkiye'de böyle bir şey olması için sanırım AB'nin kulağımızı çekmesine kadar epey süre var ama gerek Ares'te, gerekse torrent programlarına anti hacker susmaz oldu. Ne dersiniz, P2P lerin sonu mu geldi? Bir de şey soracağım, geçenlerde Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir bağlantı isteği oldu ama onay vermedim. Birileri polisin makinalarına sızıp böyle bir işlem yapmış olabilir mi yoksa o isimle görmemi sağlayan bir teknolojiye mi sahipler?
P2P'de bir şeyler oluyor!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj
güvenlik duvarını aç polis
Espiri süper :)))
kickhsaw dostum yani senin başına gelenlerde....sen en yakın zamanda bir dinamik ip satın al bence bu ip ni senin hacker lar ele geçirmiş galiba...yada P2P leri bırak...
P2P gerçektende ayağı tehlikede...Zaten CHIP te okuyanlar bilirler firmanın biri bu tür paylaşımı engellemk için bir yazılım geliştirmiş....
ben çekeceğimi çektim...darısı başınıza....ama yasal şeyler indirin :)))