p3 600e slot işlemci için fan arıyorum.Markalı olabilir
p3 için fan lazım
teşekkürler ama biraz pahalı. (işlemci core2duo falan olsa neyse) 20 ytl yi aşmıcak bişey lazım
Aslında bulundugun yerde Pc satan bir yere gitsen onlarda cıkma fan olabilir.5-10 ytlye bu işi kapatmış olursun.
aslında 0 fanda buldum (4 ytl ye) ama hepsi soket için. bitane soket aldım aleminyum soğutmasıyla üstündeki fanı çıkarıp benimkine takmayı deniyecem ama emin olmadığım için tam uyumlu arıyorum. Bu arada boardum intel cc820
Ukalalık olmasın ama sen sistemi komple değiştirsene.Ne sacma demi bir fan için.
şuan bilgisayarı download için kullanıyorum ve aylardır hiç kapatmadan download yapıyorum, onun için soğutma sistemi önemli benim için. Yeni sistem yapcam ama hem yeni core2duo ları bekliyorum hemde dx 10 destekli ekran kartlarının yaygınlaşmasını hem buarada fırlayan ram fiyatlarıda belki düşer.
OBAşuan bilgisayarı download için kullanıyorum ve aylardır hiç kapatmadan download yapıyorum, onun için soğutma sistemi önemli benim için. Yeni sistem yapcam ama hem yeni core2duo ları bekliyorum hemde dx 10 destekli ekran kartlarının yaygınlaşmasını hem buarada fırlayan ram fiyatlarıda belki düşer.Yeni core2 duolar mi.Alla alla.Neyse...