LGA 775 ANAKARTIM VAR ASUS P5GC-MX
BU ANAKARTTA P4 3.0 GHZ MI? YOKSA INTEL DUAL CPU E2160 @ 1.80 GHz mi? sizce hangisi daha iyi performans verir ??
P4 3.0 GHz Mi ? Intel Pentium Dual CPU mu ?
sana tercihim p4 alman olur bende p4 2,66 ghz 512mb ram kullanıyorum ie yi saniyenin 3 de 1i hızında açıyor evet ciddiyim ama şöle bi durum var her at binicisine göre kişner
Artık Pentium 4 devri kapandı. Mecbur kalmadıkça Pentium 4 kullanmak pek de mantıklı değil. Dolayısıyla benim tavsiyem Pentium Dual Core E2160 olacaktır. Eğer aradaki fark fazla değilse(nereden alacağınızı bilmediğim için) E2180'i tercih edebilirsiniz.
tabii ki Dual Core bir Overlockla çok iyi bir işlemci olabilir.
P4 devri kapandı artık. tek çekirdek. Çoğu oyunda kısıtlıyo bilgisayarı
ben şuan da p4 3.0 kullanıyorumda iş yerine sıfır cpu geldi ben aldım 2 gündür kullanıyorum 3.0 a göre daha iyi gibi şuan için ie'u daha hızlı açıyor ve sayfa geçişleri daha hızlı.anlıcağınız para vermicem sadece değiştircem
alper_035baktım güzel bir işlemciymiş eger para verip alsam onu alırdım :)diğerleri beleş mi?
Artık devir dual core devri yani sistem toplanırken tek çekirdekli sistemler out oldu ister yeni olsun isterse upgrade olsun çift çekirdekli sistemlere yönelmek gerekiyor
ahmet79diğerleri beleş mi?P.4 .3.0ı zaten geçen 2006 sonunda almışdım çift çekirdekliye para vermicem anlıcağın kardeş
Dual Core e2140 Var Süper Birşey ... Core2Duolarla Yarışabilecek Düzeyde Ve Son Derece Ucuz Bir İşlemci...
Yorumların için teşekkürler arkadaşlar.Dual İşlemciye bedavadan sahip oldum
arkadaşlar bir de şu düşünce hakim 2 çekirdekli 2.4 ghz işlemci=tek çekirdekli 4.8 ghz işlemci bu doğru bir düşünce biçimi mi?mesela ikisi de 2 ghz ise çift çekirdekli kaç kat daha hızlıdı kaç kat daha iyidir???lütfen cevap bekliyorum...
Çift Çekirdek Her Zaman İyidir .
Core Hızları da Önemli Faktor Tabi Ama Bunun İçinde Barınan Bir Çok Teknoloji Var Core2duo dan Olan 3D NOW! özelliği Dual Core de Yok MeseLa...
ben p4 ile call off duty 4 ü bitirdim ve bugüne kadar hiç donma yapmadı.2gb ram var ve asus eax 1600 pro 512 mb ekran kartı var bugüne kadar hiç donma yapmadı yani.O kadar da kastıra kastıra çalıştırdım.400+160+120+40 disk var
unuttuğunuz şey cod 4 sistemi çok kastırmaz medium veya lowda oynarsınzı benden pentiun m d 930 var 2 gb ram ve asus en 6200 var çok düşük bir kart ama nerdeyse hiç kasmıyor 640 480 de 800 600 de ise ara sıra takılıyor fakat crysis moh airborne 2 nfs undercover çok kasacaktır onun için eğer ucuz birşey alıncaksa pentium d e 5200 e 5300 veya core 2 duo iyidir eğer core 2 duo alınacaksa e 8400 q 8400 gayet iyi