arkadaşlar 2004 yılında CASPER marka masaüstü almıştım özellikleri ;
pentium 4 3.0 ghz
msı anakart
80 gb hdd
128 mb ge-forcefx5200
512 mb ram
dvd-rw
bunlar.
bilgisayar artık kasılmaya başladı fifa 2007 bile oynarken donuyor. para harcamaya değermi.
veya 750 tl bütçeyle nasıl bir kasa dizebiliriz oyunlar için. yardımlarınızı bekliyorum
p4 3.0ghz 80 gb 128fx5200 512ram adam olurmu
Buda benim Sistemim:
Intel Pentium 4 3.0 ghz
Gigabyte Anakart
1 Gb Ram
160 gb Hdd
Dvd-Rw
Ati GeForce X1650
Bu sistemle Crysis'i bitirdim ben Fifa nın da çalışacağını düşünüyorum 100 tl ekran kartına 50 de ram e ayırırsan 150 tl ye o bilgisayar fifa 07 rahat kaldırır
Anakart ın modelini bulursan uygun ram ve ekran kartı bulabilirim bende bu sistemi 2006 da aldım ve Pentium 4 çok iyi bir işlemci özellikle eski program - oyun kullanıyorsanız çoğu eski program sadece 1 çekirdek kullanır yani iş çekirdeğe baktığı kadar ghz ye de bakıyor...
Ramlari 2 GB yap
Ekran kartının daha iyi ve uygun modeliyle değiştir (Muhtemelen AGP)
Güç kaynağı yeterli gelmezse gerekeni yap
Yine sorunsuz çalışır. üstelik birkaç sene daha
750 tl bütçe ile dizeceğin sistem bundan daha iyi olmaz önerdiğim değişiklikler max 250 tutar
GIGABYTE GA-880G-UD3H
AMD Athlon II X4 635
WD 3.5" 500GB 16MB Cache Sata2
ASUS HD5670 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11
KINGSTON 2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7
COOLER MASTER ELITE RC-333 460W
vatana koşa koşa gitmen lazım bu indirimler bir daha gelmez çünkü :))
758 TL
dvd önermedim eski kasadan takarsın artık.
Ramlari 2 GB yapeminmisin önerdiğim sisteme bakabilirsin.
750 tl bütçe ile dizeceğin sistem bundan daha iyi olmaz önerdiğim değişiklikler max 250
Daha önceki forum konularında bahsi geçmişti. Benim oğlumda da benzer bir sistem var. Yıllar önce artık parçalardan yapmıştım. hatta işlemci P4 2.4GHz olmasına rağmen ekran kartı Nvidia 256 Mbyte olmasına rağmen şimdiye kadar kasıyor gibi sorunlarla baba bilgisayarı değiştirelim demedi.
Önerdiğin sistem de güzel ancak onun ömrü de fazla değil bence.
Benim önerimde Sadece çok yeni oyunlar oynanmaz.
FOXCONN SIS 616,LGA775,AGP8 ddr
anakartı bu galiba pcyi açıp bakamadım internetten araştırdım casperin sitesinden bu marka anakart görünüyor. dediğiniz gibi iyi bi ekran kartı ve ram ile bilgisayarım sağlama binecekse hangi ekrankartı ve ram almam gerekir. ayrıca verdiğinz bilgiler içinde çok teşekkr ederim.
ttnet kampanyasındaki exper diamond modeli nasıl arkadaşlar
P4 sisteme para harcama boşuna 5970'te taksan 10 gb ram'de taksan iş yapmaz o sistem. Bütçen varsa sistem topla
Ramlari 2 GB yapOlmaz mı ? :)) Güldürme beni arkadaşımm
750 tl bütçe ile dizeceğin sistem bundan daha iyi olmaz önerdiğim değişiklikler max 250
Daha önceki forum konularında bahsi geçmişti. Benim oğlumda da benzer bir sistem var. Yıllar önce artık parçalardan yapmıştım. hatta işlemci P4 2.4GHz olmasına rağmen ekran kartı Nvidia 256 Mbyte olmasına rağmen şimdiye kadar kasıyor gibi sorunlarla baba bilgisayarı değiştirelim demedi.2sene rahatlıkla yeter ilerde istediği parçayı rahatlıkla değiştirir. anakart gayet musait cf'de yapabilir.
Önerdiğin sistem de güzel ancak onun ömrü de fazla değil bence.
Benim önerimde Sadece çok yeni oyunlar oynanmaz.
işlemcide gayet düzgün.