arkadaşlar niye kimse cevap yazmıyor .in cin top oynuyor sanki forumlarda, gezen hiç kimse yok mu fikir vercek birileri.....
p4 bilgisayara windows 7 starter kurmak istiyorum.
- 1
- 2
arkadaşlar niye kimse cevap yazmıyor .in cin top oynuyor sanki forumlarda, gezen hiç kimse yok mu fikir vercek birileri.....Görmemiştim.Şimdi yazıyorum.sadece home basic 256 mb grafik kartında rahat ve kişiselleştirilebilir çalışır.Starterda kişiselleştirme özeleliği yok.Benim netbookta ultimate de var(Çift çekirdek olduğu için kaldırıyor).Ama ekran kartı 256 mb olduğundan aero'su çok kasıyor.Aero'yu kapattığımda ise home basic gibi oluyor :)).Anlaşıldı mı?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
arkadaştaki windows 7 ultimate. Cok süper calısıyo. Eskiden 240p video izleyemezdik simdi 1080p cok rahat.
Görmemiştim.Şimdi yazıyorum.sadece home basic 256 mb grafik kartında rahat ve kişiselleştirilebilir çalışır.Starterda kişiselleştirme özeleliği yok.Benim netbookta ultimate de var(Çift çekirdek olduğu için kaldırıyor).Ama ekran kartı 256 mb olduğundan aero'su çok kasıyor.Aero'yu kapattığımda ise home basic gibi oluyor :)).Anlaşıldı mı?YANİ ŞİMDİ HANGİ SÜRÜMÜNÜ KURAYIM TAVSİYENİZ NEDİR
- 1
- 2