128mb fx5200 agp ekran kartı, intelp4 2.0 ghz işlemci,pci katlar ve ddr400 ramlar sabit kalmak üzere; i845 chipli anakartımı değiştirmek istiyorum. İ875p den sonra çıkıp güncel olan bir anakart var mıdır? Diğer bileşenleri aynen üstüne aktarabilecek? Teşekkürler şimdiden :)
P4 Upgrade
478 pin anakart kullanıyorsun ama 478 pin anakartlar artık piyasadan yavaş yavaş kalkıyor
evet anakartım 478 pin. p4 2.0 ghz işlemci, ddr400 ram, agp ekran kartını, ve pci kartları üzerine aktarabileceğim yeni alacağım anakartın son teknolojisi olanı hangisi veya hangileridir?
bak sana benim anakartımı önerebilirim..VİA chipsetli ama işini görür sanırım...ASROCK 775dual-VSTA..hem pci hemde agp girişi hem ddr400 hemde ddr2 667 girişi var..eger 2.el almak istersen 95 ytl ye satabilirim
erdem187bak sana benim anakartımı önerebilirim..VİA chipsetli ama işini görür sanırım...ASROCK 775dual-VSTA..hem pci hemde agp girişi hem ddr400 hemde ddr2 667 girişi var..eger 2.el almak istersen 95 ytl ye satabilirimSenin anakart ı satmana engel olmak istemem ama Via chipseti sorunlar çıkarıyor.Mesela format atarken disket takmak zorunda kalıyorsunuz.
aslında tercihim intel chipsetli olan bir anakart marka önemli değil teknik veriler önemli olan. p4 agp ve ddr400 desteği olmalı en azından. Ya da ekran kartı onboard olan pci express destekli olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu tip bir 478pin anakart bulman zor artık bence elindekileri paraya çevirip yeni sistem kurmak daha mantıklı olur.Benim makinamda 478pin üzerinde Gigabyte IK-1100 anakart var ben bile sistemi değiştirmeyi düşünüyorum en başından.Ve üstelik AGP ekran kartı bulman zor bulsan bile inan 200TL den aşağı zor bulursun.Ben en son X1650pro ekran kartını 185Tl ye bulmuştum.Sana tavsiyem sistemi yeniden inşa etmen.