Packard Bell TS11HR-603TK Intel Core i5 2410M 2.3GHZ 6GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar
Arkadaşlar bu notebook un artısı ve eksileri nelerdir?
Packard Bell TS11HR-603TK Intel Core i5 2410M 2.3GHZ 6GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar
Arkadaşlar bu notebook un artısı ve eksileri nelerdir?
Öyle bariz şekilde bu özelliği iyi şu özelliği kötü diye bir şey yok. RAM kapasitesi güzel. Ekran kartı da kötü değil. Fiyatına göre iyi.
Artısı var da Eksisi varmı bilemem en azından görünümde hiçbir eksisi yokmuş gibi...
Almaya niyetliyimde sorayım dedim.:)
birincisi fiyat olarak çok güzell işlemci modelide aynı şekilde gt540 ekran kartı olarakta aynı şekilde çok güzel
tamam sağolun kullanan arkadaşlar varmı:) şikayet var da baya şikayet almış packard bell gerçi diğer firmalarda almış ama şüphe düştü içime:)
şu an tj75 den yazıyorum yani bir pacerd bell modeli i5 4 gb ram kaliteli bişey arkasında acer var ve türkiye distribitörü koyuncu elektronik bizzat görüştüm kaliteli ve düzeyli bir servis ama yinede pacerd bellin bazı ünlü serileri var duvara fırlatılmak istenen onlar dışında pacerd bell iyidir o özelliklerini verdiğin pc nin fiyatını verse idin onu alma şunu al derdik ama fiyat vermemişin ekran kartı yok o pc 1500 tl nin altında ise kaçırma.
en basit örnek: bir batarya için tam tamına 33 gün serviste bekletilirsin, yasal süre dolduğu gün seni arayıp laptop ın hazır olduğu söylenir.
diğer arızalar için nasıl bir uygulamaları var bilmiyorum.
PackardBell mi? benden uzak olsun , allah düşmanımın başından eksik etmesin:::((((((((((((((
XF LUI arkadaşımızın da dediği gibi nakit fiyatı 1428 lira fiyatı uygun ama olumsuz yanıtlar da alıyorum:(
eğer şansınız varsa iyi bir ürün denk gelirse sizi iyi götürebilir ama olaki biraz sorunlu bi ürün denk gelirsede servisi günlerce bekleyebilrsnz nolursa olsun hp sony yada samsung almanız daha iyi olucaktır
İnşallah iyi bir ürün gelir arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum karar vericem artık:)
Benim arkadaşım bunun 320 GB'lığını almıştı 1 senedir format veya servis yüzü görmedi.
Bazıları memnun bazıları memnun değil şans işi:)