arkadaşlar par2009 indirdim cd ye yazdım
bilgisayarla başlatıyorum pardus kurulumundaki ilk ekran geliyor
pardus 2009 tıklıyorum bitürlü ilerlemiyor siyah ..ekran çıkıyor bekliyorum da 2. aşamaya geçmiyor
kuramadım yardım
arkadaşlar par2009 indirdim cd ye yazdım
bilgisayarla başlatıyorum pardus kurulumundaki ilk ekran geliyor
pardus 2009 tıklıyorum bitürlü ilerlemiyor siyah ..ekran çıkıyor bekliyorum da 2. aşamaya geçmiyor
kuramadım yardım
Pardus 2009u kurup test imkanım daha olmadı ama önceki sürümleri yüklerken bende böyle sorunla karşılaşıyordum.
Çözüm: Video Moddan çözünürlüğü değiştirin. En uygun ayarı bulduğunuzda kurulum gerçekleşiyor. Ama tek bi ayarı birden fazla deneyebilirsiniz.
Sorun CD içeriğinin bozuk olmasından kaynaklanabilir. Kurulum ekranında yer alan "CD içeriğini kontrol et" butonundan cd'yi denetleyin. Sorun çıkarsa yeniden indirin.
arkadaşlar par2009 indirdim cd ye yazdımkuruluma tekrar basla sıyah ekran hangı bolumde gelıyosa gelmeden once monıtorun akran kartına takılı olan kablosunu cıkart 10 dk falan bekle o ankı asamayı gecsın sonra monıtoru tekrar tak düzelir
bilgisayarla başlatıyorum pardus kurulumundaki ilk ekran geliyorpardus 2009 tıklıyorum bitürlü ilerlemiyor siyah ..ekran çıkıyor bekliyorum da 2. aşamaya geçmiyor
kuramadım yardıbu genelde monıtorla kaynaklanan sorundur
öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ama tıklayınca çat diye geçmesi lazım cd de sorun olması daha muhtemel sistemini yazsaydın keşke ona göre fikirde yürütebilirdik.pek bir sistem istemez pardus ama 2009 u gerçekten sorunlu. www.ozgurlukicin.com onların forumu istersen yaz canları isterse cevaplarlar