Pahalı ceplerde TOP 12!

CHIP Online
10-05-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Para sıkıntınız yok ve piyasadaki en iyi cebi almak istiyorsunuz... İşte size önereceğimiz 12 cep!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/pahali-ceplerde-top-12_26160.html

Resimlerle: Pahalı ceplerde TOP 12!

Cep telefonu sizin için çok önemli ve ona sınırsız para yatırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? O zaman bu makale tam size göre. Para limitini düşünmeden, dilediğiniz gibi harcama yapabilecekseniz, en iyi 12 telefonu sizin için biraraya getirdik.

En iyi dokunmatik hassasiyet, mükemmel sörf keyfi, yüksek hızda işlemci, akıcı bir şekilde Twitter, tam donanımlı email özellikleri, en iyi videolar ve fotoğraflar... Bundan sonraki telefonunuzun en iyi olmasını mı istiyorsunuz, o zaman makalemizi okumaya devam edin.

Android, iOS, Symbian, Windows Phone 7, Blackberry: İlerleyen sayfalarda, bu işletim sistemleri için en iyi 4 alternatifi detaylarıyla bulacaksınız. TOP 12 listemizin tamamına ulaşmak için ise, son sayfaya göz atmanız yeterli...

Tüm konu: Pahalı ceplerde TOP 12!

Resimlerle: Pahalı ceplerde TOP 12!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce en iyi telefon hangisi?

stake
10-05-2011, 16:13   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
687 mesaj

Para olsada alabilsek keske, ama o kadar bi telefona verilmez hocam.

aaksel5335438174
04-11-2011, 21:48   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

bence engüzeli sony ericsson xperia seri si dir ben ericsson dan vaz geçmem herkesede öneririm yalnız  s2 samsung  beyaz duvarda birresim çekin ne göreceksiniz bir bakın xperia yla birkarşılaştırın herkes kendi tarafını tutuyor biz kullanıcılar hep başkalarının düdügünü çalıyoruz o karalayan appl yi yere göge çıkaramayan arkadaşlar bir müzik arkadaşına gönderebilirmisin halkım insanı bir türkü zilsesi yapabilirmisin hariçten bir purogram yüklermisin  pc olmadan bunların hangisini yaparsın Ben bunların hepsini kullandım teçrübemdir  kardeş ıpot bir işe yaramaz pahalı olması zenginlik ibaresidir başka bişey hiçbişey degildir s2 samsung arc s ile aydır ama beyaz duvar önunde veya beyazlarra bir resim çek gör samsung kamerasını nekadar kötü tek hatalı yeri orası başka biryerine kötü demem ama 4x4 SonyEricsson Xperia Arc S Dir parasını çöp e atmak isteyen ipone alsın arkadaşlar