Arkadaşlar ben painkiller adlı oyunun Snowy bridge bölümünde takıldım. 6 tane gizli yer bulmam gerekiyo ama ben 4 tane bulabildim. Oyunu oynayan varsa yerlerini tarif ederse çok memnun olurum.
Painkiller Yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Çok üzgünüm soruna soruyla yanıt vericem ama daha bir kez oynayabildim birinci bölümdeyim 4 tane secret place bulmam lazımmış 2 tane buldum, sende bana yardımcı olurmusun.Kolay gelsin gündüz gezen bu arada blade thrinity vizyonda tavsiye ederim..Orjinal , firma tarafından montajda kullanabilmesi için televizyon kanallarına gönderilen fragman bölümlerini izledim inanılmazdı tavsiye ederim yani...
oynadığım bölümleri ezbere bilmiyorum ama bölümün adını yazarsan yardımcı olabilirim. sonunda daywalker ne diye sormadan anlayan birisi çıktı ilk fırsatta gidip izleyeceğim.
Bulmasan olmaz mı?
Ben SnowyBirdge'ı bitirdim...Şimdi Collesium mu ne öyle bir bölümde kaldım...3 adet çıkurdan atlaman gerkiyor ama atlayamıyorum...
Snowy Bridge de öyle bir sorun yaşamadım...Eğer Card açmak için diyorsan olabilir...Yani ben öyle yerler hiç aramadım...
Ayrıca normal painkiller da Bir bölüm var...Küçük bir adadayız kocaman bir dev var ve etrafımız zararlı bir bataklıkla dolu...Aceba burayı nasıl geçeriz?
aslında olur ama aklım oraya takıldığı zaman uyku bile uyuyamıyorum. zaten 6 tane gizli bölümü bulmadan da diğer bölümler açılıyo ama ben rahat etmiyorum.
Şimdi Collesium bölümündeyim ve koca bir dev var onla boğuşuyorum...Canı filan da belli değil ölmüyor nasmussuz..
Aslında aklıma takılan bişey var. Madem görevi tam yapmadan bölüm atlayabiliyorum o zaman neden bana canavarları öldür demiyorda görev veriyor.
www.dlh.net
Eğer ingilizce veya almanca biliyorsanız aradaığınız bütün soruların cevabı burada var.
Tabiki oyunlarala ilgili.