zotac var elimde. kart crysiste 90 derecede. normalmi bu
palit mi zotac mı?
- 1
- 2
Evet normal, tam yükte ekran kartları 100-110 dereceye kadar dayanır,
cevap biraz geç olmuş ama idare et;)
NVİDİA çipsetini kullanan grafik kartları için PALİT daha iyidir. Çünkü soğutmada gerçekten çok iyidir. Tercihinizi "Palit" olarak kullanmanızı tavsiye ediyorum..
Palit 9800 gt 1 gb 256 bit ddr 3 kullanıyorum. 1 yıl sonra aşırı ısınmaktan bozuldu (o.c siz). Neyse, şanssızlıktır dedik garantiye gönderdik. Firma sorunu kendinde buldu ve bana 0' ını gönderdi. 0' ını pc me taktım ve cod 6 ya girdim. Efekti 1920-1080 yaptım. Ekran kartı yandı. Yine garantiye gönderdim. (ŞUAN GARANTİDE). Kuzenim kenan'a gf 210 ddr 3 1024 mb 128 bit palit bir ekran kartı aldık. Pc 4-5 saat sonra mavi ekran hatası verdi ve reset attı. Resetten sonra bütün ten renkleri (yavruazı rengi) maviye döndü ve şuan o da garantide. Balıkesir burhniyede beyikanalım ver. Oranın sahibide 9400 gt palit aldı ve ondada ekran parçalanma hatası verdi. Şu an 4 palit ekran kartıda garantide :-) Ben şahsen tavsiye etmem palit'i. Uzun vadede sıkıntı çıkarıyor.
(SAYGILAR...)
nvidia da mal mal isimler çıkarıyor zotac palit msi adam gibi bisey koyun millet alsın sanki nvidia malı deilde bilinmeyin biyerlerden geliyo gibi çinin arka sokaklarında üretiliyo gibi gelebiliyo insana .. adam performansa baktığı kadar isimede bakıyor arkadaş kimse burda tartışmasın :D kimi kötü insanlar var adam almıs kartı elinde patlamış buraya geliyo kartı övüyo:D böyle ezik insanlarda var malesef.. araştır öyle al derim arkadaş.
- 1
- 2