Benim dediğim tanıdığım da zaten donanımhaber'deki EXPANDER'dı...Gerçekten süper sonuçlar alıyor...
Palite 8800 GT mi? yoksa HD3870 mi?
- 1
- 2
Gears Of WarBEYLER DİKKAT !!!!!! önceki mesajlardan birinde bi arkadaş tanıdığının 3870 in daha iyi oc olduğunu söylemişti ve pek ciddiye almamışsınız. Ama DOĞRU 3870 KEŞFEDİLMEYİ BEKLEYEN BİR CANAVAR !!!! . HIS 3870 ıce Q 3 turbo ddr 4 olan ekran kartı GARANTİ DIŞI bırakan bi oc ile 9800 gtx ile aynı performansı veriyo isterseniz kendizi göründoğru yapabilirsin ama overclock halde ne kadar stabil kalcak kartın yanmaması için nasıl bir soğutma kullanılacak bunlarda önemli anakartın ne olmalı anakartıda yakabilir
soutma olarak karta ayrıca soğutucu takman gerek ama böyle bi performans için elimde olsa ( kartın garantisi bitmiş olsa ) ben yaparım değer
erdem187Benim dediğim tanıdığım da zaten donanımhaber'deki EXPANDER'dı...Gerçekten süper sonuçlar alıyor...Evet palavracının onde gidenidir kendisi.
aman ortam gerilmesin tamam kimse kim. bence 8800 GT nvidia kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. SLI destekli anakartın varsa yemede yanında yat, gerçi ati de bu crossfire olarak nitelendirilp kullanılabliyor ama olsun.
öncelikle ati nvidia yı amd intel i geçemez benim gözümde ama bildiğiniz gibi nvidia nın bir çok kartında (geçen sene ve bu sene) SLI özelliği baskın biraz önce sitesine baktım bende bi pc topluyorum ama olmuyo istediğim parçalar Türkiye ye daha giriş bile yapmamış çıkalı bayağı olmasına rağmen evimizde bir sürü bilgisayar var ve hepsinin işlemcisi intel ekran kartı GEFORCE çünkü kullandık ve biliyoruz bilgisayarımın ekran kartı 256mb geforce 6600le idi fakat bilgisayarı temizleyim derken tatsız bi olay sonucu gazi oldu tabi başına bişi gelmedi ama bios fırladı :D taktık sarı sarı yazı gelip kendi kendine kapatıo ama ekran kartından kaynaklanıyosa yine gider geforce alırım
Gears Of Warsoutma olarak karta ayrıca soğutucu takman gerek ama böyle bi performans için elimde olsa ( kartın garantisi bitmiş olsa ) ben yaparım değkartın garantisi zaten 2 sene ve 2 sene sonra oyunlara yeteceğini zannettmiyorum
ufuksEvet palavracının onde gidenidir kendisi.biraz abartıyor desek
o palavracı olabilir. ama size kanıt ta sundum. daha nabıyım canlı canlı video kanıttır.
volkan orhankartın garantisi zaten 2 sene ve 2 sene sonra oyunlara yeteceğinizaten 2 sene sonra daha ne oyunlar ne kartlar ne işlemciler çıkar
- 1
- 2