Panda Internet Security 2008

Banned
05-01-2008, 23:45   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
97 mesaj

Panda Internet Security 2008 - Yeni
İnternette güven içinde dolaşın...

Tüm tipteki virüsleri belirler ve siler. PC'nizi spyware'lerden uzak tutar.

Yeni Panda Internet Security 2008 ile tüm internet aktivitelerinizi güven içinde yapın. Tam koruma sistemi ile aile boyu tüm internet erişiminizi güvence altına alın. Pc'nize sızmaya çalışan zararlı yazılımlara karşı kendinizi koruyun.

Özellikler:

- Antivirus özelliği
- AntiSpyware özelliği
- AntiPhishing özelliği
- AntiRootkit özelliği
- Profesyonel Sistem taraması
- TruPrevent özelliği
- Firewall (Güvenlik Duvarı)
- Kimlik koruması
- Yedekleme
- Ebeveyn kontrolü
- AntiSpam filtresi

Yeni! Otomatik yedekleme sistemi (backup)

SİZCE BU PROGRAMI SATIN ALMALIMIYIM??Soru

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 06 Ocak 2008 00:08
_BoRDoBeReLi_
06-01-2008, 11:20   |  #2  
Yeni Üye
26 mesaj

Bilgisayarın biraz kasabilir, benim sana tavsiyem KİS yani Kaspersky İnternet Security. Çalıştığının farkına bile varmazsın.

XxXDaRKoXxX
06-01-2008, 11:50   |  #3  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

Evet gayet güzel ve güncellenen bir program.Ama bilgisayarınızı fazla kastırabilir. Spyware si de gayet iyi

Ancak KİS7 alın daha etkin korumaya sahip olursunuz

Banned
06-01-2008, 12:47   |  #4  
OP Banlandı
97 mesaj

512 MB RAM im var KİS7 ye yükledim işlemciyi çok fazla çalıştırıyo bilgisayar yavaşlıyo

XxXDaRKoXxX
06-01-2008, 12:55   |  #5  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

haa o zaman panda hiç olmaz

mouse
06-01-2008, 17:34   |  #6  
Üye
75 mesaj

panda yı kaldırdığım zaman oldukça problem yaşamıştım ve bir daha asla demiştim.

black_flood
07-01-2008, 11:27   |  #7  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

xxxdaroxxx panda artık kasmıyor.2008 platinium kurulu iken sistem kaynak kullanım toplamı 350mb dır vede sadece windows başlangıcında 10 snlik bir bekleme söz konusudur.bilip bilmeden tutma demeyi düşünüyorum sana.kaspersky nasılki ya her yeni sürümlen daha iyiye gidiyorsa yada kötüleşiyorsa diğer ürünlerde aynıdır denemeden yeni sürümleri geriye bakıpta 2006 kurmuştum sistemim mavi ekran çıkarmıştı o yüzden 2008 olmaz demek yanlış.eğer sistem kaynakları düşük ise panda 2008 antivirüs vede titanium ultimate koruma sağlayabilmektedir.

arkadaşım pandanın desteğinide satışınıda yapıyorum açıkça söylüyorum panda çözüm ortağıyım ve amerika ilede görüşmelerim var hatta labaratuvardan anie adlı bir bayanlanda görüşmüşlüğüm var zamanında.
2008 panda ailesinin hiçbir ürününde sorun yaşamassın arkadaşım rahatlık ilekullanabilirsin titaniumda network vede bakup yok sadece daha az kaynak tüketir onu deneyebilirsin.45 - 50 ytl arasıydı dolar düştü 40 ytl civarı bir fiyatı var titanium platiniumda 80 ytl maksimum fiyatı kur demosunu dene al.

XxXDaRKoXxX
07-01-2008, 17:39   |  #8  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
black_flood
xxxdaroxxx panda artık kasmıyor.2008 platinium kurulu iken sistem kaynak kullanım toplamı 350mb dır vede sadece windows başlangıcında 10 snlik bir bekleme söz konusudur.bilip bilmeden tutma demeyi düşünüyorum sana.kaspersky nasılki ya her yeni sürümlen daha iyiye gidiyorsa yada kötüleşiyorsa diğer ürünlerde aynıdır denemeden yeni sürümleri geriye bakıpta 2006 kurmuştum sistemim mavi ekran çıkarmıştı o yüzden 2008 olmaz demek yanlış.eğer sistem kaynakları düşük ise panda 2008 antivirüs vede titanium ultimate koruma sağlayabilmektedir.

arkadaşım pandanın desteğinide satışınıda yapıyorum açıkça söylüyorum panda çözüm ortağıyım ve amerika ilede görüşmelerim var hatta labaratuvardan anie adlı bir bayanlanda görüşmüşlüğüm var zamanında.
2008 panda ailesinin hiçbir ürününde sorun yaşamassın arkadaşım rahatlık ilekullanabilirsin titaniumda network vede bakup yok sadece daha az kaynak tüketir onu deneyebilirsin.45 - 50 ytl arasıydı dolar düştü 40 ytl civarı bir fiyatı var titanium platiniumda 80 ytl maksimum fiyatı kur demosunu dene al.

kıcaca darko diyebilirsin

bende 10-15 gün Panda kurdum sonra kis kurdum sonuş neydi tahmin edemezsin bilgisayarımdann 20 tane virüs çıktı.

Ayrıca panda sonrası farkettiğim başa şey ise bilgisayarımda kis le fifa05 te hiç kasma olmuyoken yeni bir konu açtmıştım görmüşsündür "Bilgisayarım o kdar temiz mi?" diye işte o zaman 125 tane rootkit çıktı bundan dolayı önermiyorum.

Aktif koruması olabilir ama iyi değill bence.Ama titanium'unu ya da ultimate sini bilemem ama bnm indirdiğim versiyonda böyledi.

way_be
11-01-2008, 23:39   |  #9  
Taze Üye
1 mesaj

panda internet security de el yazısı koruması

--------------------------------------------------------------------------------

panda internet security de el yazısı koruması etkinleştirme problemi yaşıyorum;böyle bir uyarı veriyor,ilk kurduğumda yüksek koruma diyordu ,şimdi düşük koruma uyarısı veriyor......el yazısı koruma özelliğini etkinleştir diyor evet diyorum . ama aynı uyarı devam ediyor....

bu el yazısı msn ve office ve tablet pc lerde var araştırdığım kadarıyla benim office ler 2003...çok aradım,bulamadım...

panda da iyi kaldırmaya kıyamıyorum bilen varsa bu özelliği yardım edebilir mi...(kaldırıp yeniden kurdum yine aynı...)

canfer_06
11-01-2008, 23:57   |  #10  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

sen kafana göre işine ne geliyorsa onu seç bence...sonuçta bu biraz interneti nasıl kullandığına da bağlı , kullanırken yeteri kadar seçici olursan , ezik bir virüs programı bile yetebilir.. eğer bahtsız bedevi gibiysen yani biri gelip de seni bulursan o zaman da şansına küs...

ar5l4n
12-01-2008, 00:09   |  #11  
Taze Üye
11 mesaj

beyler comodo hakkında bana biraz bilgisi olan yardımcı olsun ya herseyde uyarı veriyo nasıl ayarlanıyo birisi yardımcı olursa sevinirim =)

canfer_06
12-01-2008, 00:48   |  #12  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

başta uyarır sonra remember my answer ı tickle sonra allow yap uyarmaz bir daha yani o konu ile ilgili uyarmaz