Panda\KİS[mukayese]

viking20
26-10-2007, 13:03   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

[Panda'dan bunu beklemezdim.
Kaspersky'dan biraz daha iyi bir güvenlik çözümününü üretmeyi başardı sonunda!(Bukadarını beklemezdim)
Panda Internet Security 2008 + Megadetection
Kaspersky'ın bulabildiği virüs vb. sayısına ve Panda'nın bulabildiği virüs vb. karşılaştırıldığında fark aslında anlaşılıyor.
Şahsen kendi bilgisayarımı tarattığımda:
Kaspersky Internet Security 7 : 21 Virüs 4 Trojan
Panda Internet Security 2008 : 48 Virüs 79 Trojan
bulunmuştur..
Bilgisayarımı kassın ama zarar görmesin diyorsanız kesinlikle öneririm.

(Alıntıdır)
------
(yorumlar)
1-ama bak mesela avast'ta herşeye öter 250 tane bulur.avast kaspersky'dan iyi diyemeyiz dimi?
2-bir anti-virüsün bulamadığını bir başkası bulur bunu biliyorum ama panda fazla bulmaya başladı.
3-bazen dandik şeylere de ötüyor..bi tane fireware bi tane de avast, kav farketmez anti bence yeter çok bile..
4-ya arkadaşıma müzik gönderdim wav dosyası avast onu bile engellemiş zararlı dosya diye yakında windowsu falan açmanada izin vermiycek ondan korkuyorum.
5-hem bilgisayarın zarar görmesin hemde kasmasın istiyorsan norton 360...deneyin ve görün :-)
6-arkadaşlar en iyisi die bişi yhoktur durmadan değişri bi ama su an BİTDEFENDER 2008 süperrr abiii deneyin bii yhaaa.
7-Güvenli__Olsunda_kAssın
(alıntı)
-----------
edit:ilgimi çektiği için vereyim dedim,yorum yapmayacağım,bilginize.

Son Düzenleme: viking20 ~ 26 Ekim 2007 13:11
XxXDaRKoXxX
26-10-2007, 13:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

<<<PaNDa ne yapıyor ya!>>>

black_flood
26-10-2007, 20:00   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

ne yapacak hayvancağız eşini bulamadığı için coşmuş.:) mks iyi diyorumda onu bile duman etti geçen gün.hoax uyarı riski pandada çok düşürülmüş durumda.

Dark Spirit Of The Silent
26-10-2007, 22:42   |  #4  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

hiç panda kullanmadım nası olduğunu bilmiyorum ama nod 32 ile kaspersky kdr iyi olacağınıda zannetmiorm herşye öten ve pc nzde srekli bşiler bulan antivirüs her zaman en iyisi deildr spysheriff de srekli sahte şeyler bluyo ve herşeye ötüyo ama nası bi baş belası olduunu çoğumuz bliyorzdr

jakamen81
27-10-2007, 04:28   |  #5  
jakamen81 avatarı
Yıllanmış Üye
369 mesaj

panda 2007 kullanmıstım oldukca basarılı bı program bıde kasmasa ıyı olucak suan kis 7 kullanıyorum okadar kasmıyo ama vırus programı secımında ya panda ya kis baska kullanmam avast professıonal kurdum bı arkadasın tavsıyesıne uydum pc trojan doldu :):) nod 32 denedım silmiyo karantinaya alıyo bana silip temizliycek program lazım derseniz panda,kis derim..!

Son Düzenleme: jakamen81 ~ 27 Ekim 2007 04:29
selimhun
27-10-2007, 19:48   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

KIS ile Panda mukayese bile edilemez. KIS ın  kastığı söylentiside doğru değil. Ortalam bir loptop ve dedeskto da kullanıyorum. Sorun yok.

KIS  varken  KIS   alınır.

black_flood
29-10-2007, 09:23   |  #7  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

selimhun anlatmayı beceremiyorum sanırsam her sefer belirtmeme ve sizlerinde görmesine rağmen halen aynı kavga kasıyomu kasmıyormu ?? aslında doğrusu şu ne panda nede kaspersky kasmıyor.kasıyor dedikleri durumu bende biliyorum vede gördüm makina baya bi kasılıyor 2 işlem yaptırtmıyor kasperskyda pandada.sebebine gelince ise anakartın biosundan kaynaklanan bir sorun biosun güncellenip yada biosu komple silip yeniden yazdıktan sonra windowsun yeniden kurulması ile bu tip sorunlar ortadan kalkıyor hatta 2 antivirüsünde varlığınlan yokluğu belirsiz sistemde.

Der Rote BaroN
29-10-2007, 13:09   |  #8  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

Her ikisini de kullandım. Başıma musallat olan bir virüs vardı. Kaspersky, karantinaya aldı. Panda sildiğini iddia etti. Mks görmedi bile. Bu olay 2006'da oluyor tabi. Şimdi curt diye kesiyorlar. Demek istediğim, her şey virüs programının veritabanı ve yok etme gücünde gizli. Şu. şundan daha iyidir demek zor olsa da kaspersky kullanıyorum.

matrax551
31-10-2007, 18:34   |  #9  
Yıllanmış Üye
801 mesaj

panda antivirüs+antispyware 2007'i kullandım.bi sitede editör en iyi antivirüs diyodu.bende güvendim yükledim.bişeyler buldu.bende pc tertemiz sanıyodum.sonra kaspersky yükledim tarattım virüs buldu.ondan sonra güvenim sarsıldı.zaten biraz kasıyodu kaldırdım.kaspersky'le mukayese edilemez ama yinede benim nod32'den iyidir.en önemli özelliği virüslü dosyayı silmiyo, temizliyo.bir de bulduğu virüsü temizleyemediği zaman "yeniden adlandır" yapıyo ama tekrar taramada aynı virüslü dosyayı tekrar gösteriyo.bu hareketine sinir oluyom.2008 sürümü nasıl bilmiyom.denemek lazım.

Son Düzenleme: matrax551 ~ 31 Ekim 2007 18:48