Para Kazanmalıyım :(

Erhan Tiryakioğlu
26-09-2009, 17:46   |  #1  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Arkadaşlar Ben Sims Oyunlarından Sims City 5 Yani Sims City Societies Oynuyorum Ama Para KAzanmak İçin Ne Yapacağımı Bilmiyorum Lütfen Yardım Edin Otobüs Durağı Kuruyorum Ancak Aktif Hale Getiremiyorum Napıcam Çok Canımı Sıkıyor ... :(

Psychonaut968
26-09-2009, 17:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj

Societes oynamadım ama SimCity 4'ü yaladım yuttum resmen.Sanayi ve ticaret alanlarına önem ver.Ticaret ve konut bölgeleri birbirine yakın olsun ama sanayi biraz mesafeli olsun bu yerlere.Yüksek gelirli bölgelerin vergilerini düşük gelirli yerlere göre düşük tut ki insanlar oralarda oturmak istesin.Yeni bir şehir için olabildiğince bütçeyi iyi planla,tasarruf yap,çok uzun vadede işe yarayacak işlerle fazla uğraşma.Onlar sonra.Altyapıyı çok iyi kurmalısın.İnsanlar (özellikle orta-yüksek gelir seviyeli yerlerdekiler) temiz hava ve su isteyeceklerdir.Tabi çok fazla trafik gürültüsü de istemezler.Elektrik santrali fazla kirlilik üretiyorsa şehirden uzak tut.Kirli değilse şehrin göbeğine kur ki hatlara para gitmesin.su pompası için de aynısı geçerli.Tenha yerlere yol değil de sokak kur ki paranın bir kısmı cebinde kalsın.

Ama sistem Societes'te farklı ve bu tavsiyelerin bazıları Societes'te işe yaramayabilir:D

Son olarak hemen artıya geçemezsin.Altyapıyı kurunca en hızlı moda al ve yılda üç-dört kere neler oluyor diye durdur bak.Çünkü artıya geçmen yıllar sürecek.

Erhan Tiryakioğlu
26-09-2009, 18:00   |  #3  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

yha kafayı yicem para kazanımıom yha :(