Paragon Virtualization Manager 9.5 Personal (English) [10.03.2010]

CHIP Online
10-03-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sisteminizi taşımak için çok güçlü bir araç!Paragon Virtualization Manager, Windows tabanlı bilgisayarınızı sanal  ortama(P2V) aktarmanız için güçlü bir araçtır. Sanallaştırma  yazılımlarından en yaygın kullanılan ürünleri, bilgisayarınız nasıl ve  nerede olursa olsun destekler.Daha önceden üçüncü parti bir yazılım tarafından sanal donanıma  aktarılan bozuk sistemleri bile yüzde 100 açılır hale getirir.Kullanımı kolay bir arayüzü sunar, veri aktarımını karşılıklı olarak yürütür, disk bölümlendirme işlemlerini ve daha fazlasını yürütür.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Sisteminizi taşımak için çok güçlü bir araç!Paragon Virtualization Manager, Windows tabanlı bilgisayarınızı sanal  ortama(P2V) aktarmanız için güçlü bir araçtır. Sanallaştırma  yazılımlarından en yaygın kullanılan ürünleri, bilgisayarınız nasıl ve  nerede olursa olsun destekler.Daha önceden üçüncü parti bir yazılım tarafından sanal donanıma  aktarılan bozuk sistemleri bile yüzde 100 açılır hale getirir.Kullanımı kolay bir arayüzü sunar, veri aktarımını karşılıklı olarak yürütür, disk bölümlendirme işlemlerini ve daha fazlasını yürütür.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBu uygulama sayesinde:Eski uygulamalarınızı kullanmaya devam edin! Sanal donanım  ortamında yeni bilgisayarınızda da vazgeçemediğiniz yazılımlar çalışmayı  sürdürsün.
Yeni bir işletim sistemine ve yeni bir bilgisayara geçme vakti  geldiğinde, kullandığınız bazı yazılımların bu yeni sistemde çalışacak  şekilde güncellenmemiş olduğunu görürsünüz. Paragon'un Virtualization  Manager 9.5 yazılımı sayesinde eski sisteminizin sanal bir kopyasını  alarak, yeni bilgisayara taşıyabilirsiniz. Güncel ve güçlü bir  bilgisayarın avantajlarından faydalanırken halen eski bilgisayarınızdaki  favori uygulamalarınıza erişebilirsiniz.
Yeni yazılımları güvenle test edinYeni yazılımlar kasıt olmadan bilgisayarınıza zarar verebilirler.  Virtualization Manager 2009 ile mevcut fiziksel bilgisayarınızın bir  kopyasını oluşturduğunuzda ise bu yeni yazılımları test edecek güvenli  bir ortama kavuşursunuz. Yazılım uyuşmazlıklarından muzdarip olmaz ve  yazılımın işinize yarayıp yaramayacağına karar verebilirsiniz.
Yedekleme amaçlı sanallaştırmaSisteminizin bir kopyasını oluşturduğunuzda elinizde güvenilir bir yedek  bulunur. Donanım arızalarında bu kopya sayesinde herhangi bir  bilgisayarda sisteminizi aynen kullanmaya devam edebilirsiniz. Sistem  çökmeleri işinizi aksatmaz. Bilgisayarınız onarılana kadar geçecek süre  zarfında kullanacağınız yabancı bir bilgisayarda kurulum ve ayarlarla  uğraşmazsınız.
Tek bir bilgisayarda pek çok işletim sistemi
Sanallaştırma sayesinde birbiriyle uyumsuz işletim sistemleri aynı  bilgisayarda çalıştırılabilir. Windows, Linux ve Mac OS X (Sadece ev  sahibi işletim sistemi olarak) kurabilirsiniz.
Ve daha fazlası...
Limitler: WinPE RCD bu sürüme dahil değildir.Teknik destek:Giveaway süresince Paragon Software http://twitter.com/paragonsoftware adresi üzerinden teknik destek sunmaktadır. Lütfen indirirken, kayıt  ederken ve kullanırken karşılaştığınız sorunları ve sorularınızı  bildirin. Paragon Software destek ekibi sorularınızı en kısa sürede  cevaplayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Paragon Virtualization Manager 9.5 Personal (English)

Kadir190
11-03-2010, 16:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
283 mesaj

Teşekkürler...

Profesyonel Kullanıcaların Kullanmasını Tavsiye Ediyorum

Bazen Çok Tehlikeli Olabiliyor....