arkadaşlar paramız 500-600 civarı bir öneri ben bundan başladım bu fiyata mutlaka daha iyileri vardır. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim http://www.hepsiburada.com//prod ... tid=evsonyccdtr238e
PARAMIZ KADAR KAMERA ALCAZ DEDİK BİLENE DANIŞALIM
http://www.teknosa.com.tr/Cultur ... =_DIJITAL_KAMERA164
bende bu model var gece çekimi biraz zayıf onun dışında çok iyi.
viking20iyi ya işte bende almalarına fırsat tanıyorum,bu arkadaşım kesin alıyordur.6YTL dergi. herkes bu parayi odeyemeyebilir. o acidan forum var zaten. yoksa chip dergisi satislardan sana komisyon mu veriyor?
bu işlere bulaştınmı dergiyide takip edeceksin bunun başka yolu varmı sence de?neee??? sen söyleme bari,bana değil CHİP yönetimine sorsana bu konuyu onlar sana bir güzel yanıt verirler,üstelik ben Ankara dayım:)normal dergiyi bile ayın 8-9 unda zor buluyorum.Çok şakacısınız.Sonra ben bir arkadaşımızın problemi/sorunu dergide yer aldıysa,bu sorunun yanıtı/çözümü dergide BULUNUYORSA ,ben o arkadaşımızın dergiyi satın alma veya alamama olasılığından hareket ederek burada FORUMDA kaynak göstermiyeyimmi??bu yönüylede değerlendirdiğimizde/baktığımızda senin yaklaşış tarzının ne kadar anlamsız/yersiz olduğu kendiliğinden ortaya çıkıyor.Üstelik o arkadaş kendi satın almasa/alamasa bile dergiyi alan bir yakınından/arkadaşından ödünç alıp o bölümü okuyabilir de,yeterki problemi/sorunu halledilsin.Bizde bunun için burdayız,bunun için çabalıyoruz -0- menfaat karşılığı.
not:Çok çok şükür ki benim kimsenin vereceği komisyona ihtiyacım yok.Aman haa arkadaşlar dikkat!!!edin CHİP dergisini ağzınıza almayın,her an suçlanabilir/zan altında kalabilirsiniz,benim gibi:);daha neler göreceğiz bu forumlarda bekliyelim bakalım.
Samsung'un VP-D363 modelini uzunca bir süredir kullanıyorum. Gün ışığındaki çekimleri oldukça güzel. Gece çekimleri bu fiyattaki bir kameraya göre kabul edilebilir seviyede, ayrıca gece çekimleri renkli. Bunun dışında en beğendiğim özelliği SD/MMC karta 720x576@25fps çekim yapabilmesi. Kameranın makro çekimi de beklediğimden iyi çıktı. Yaklaşık 1cm mesafeden oldukça güzel çekim yapabiliyor. Kameranın yanında gelen bataryası 1 saate yakın çekim yapmaya olanak tanıyor. Ayrıca orjinal 3 saatlik stamina sı olan bataryasını da servisinden veya başka bir yerden alabilirsin.
Bunun dışında kullanması gerçekten zevkli çok çeşitli çekim efektleri var. Dilersen daha sonradan dublaj yapabilmek için ses kayıt modunu değiştirebiliyorsun.
Resim çekme özelliğinden hiç bahsetmek istemiyorum ama tüm özelliklerinden bahsetmişken bunu atlamayayım. Resimleri 800x600 olarak çekiyor ama pek bakılacak gibi değil. Çekimden sonra parazit giderici bir program yardımıyla resimler üzerinde oynasan da çok az bir fark oluyor. Zaten kameranın görevi resim çekmek değil. Fazladan gelen bir özellik bu. Kullanır mısın bilmem, şahsen 6 aydır kullanıyorum bugüne kadar en fazla 2-3 resim çekmişimdir. Onlar da deneme amaçlı.
Son olarak satın almadan çnce mutlaka aleti denemedi öneririm.
egemengiga6YTL dergi. herkes bu parayi odeyemeyebilir. o acidan forum var zaten. yoksa chip dergisi satislardan sana komisyon mu veriyor?sakin ol viking20 saka yaptigimi anlamiyor musun? sonunda gulme isareti yaptim. seni az bucuk taniyorum bu kadar tepki gosterecegini tahmin etmedim. bu yazdiklarim sadece saka. eger seni uzduysem ozur dilerim...
egemengiga6YTL dergi. herkes bu parayi odeyemeyebilir. o acidan forum var zaten. yoksa chip dergisi satislardan sana komisyon mu veriyor?viking20Çok şakacısınız.viking20 hocam, hem şaka olduğunu anlamışsın bir de neden bu kadar alındın ki..:))
giga`nın boş anına gelmiş heralde takılmış biraz..
1-2 lafa takılmayalım,alınmayalım,olmuyor böyle aaaaa..:))
egemengigachip dergisi bizim burda toplanmamıza bir internet mekanı kurmamıza ve bir çevre edinmemize vesile oluyor sadece bir dergi almakla zarar etmeyiz dimi. burdaki çalışan insanlarda bizim aldığımız dergiden ve dolayısıyla dergi trajından doğan reklamlarla paralarını alıyor. bir emek var ve bunu illede beleşe getirmek (kaba bir tabirle) ayıp olur.viking20iyi ya işte bende almalarına fırsat tanıyorum,bu arkadaşım kesin alıyordur.6YTL dergi. herkes bu parayi odeyemeyebilir. o acidan forum var zaten. yoksa chip dergisi satislardan sana komisyon mu veriyor?yinede yorumlarınız için saolun ekim ayını almayacaktım ama böyle bir konuya el attılarsa hemen dergiciye telefon etsem ii olacak geri göndermeden. Bu arada kadıköye yakın olanlara bir ipucu geçmiş dergileri satan bir yer var orda kaçırdığınız sayıları ordan bulabilirsiniz.
viking kardeşim ayrıca teşekkür ederim.
sen cevap yazmasan olay buyuyecekti, bi daha saka yapmayacam forumda. en ciddi ben olacam.
ya egemengiga lütfen burda şaka yapılacak yer değildi ki herkesin espri anlayışı farklı o şakayı belki çok güleç bir insan karşılar ama viking demekki ciddi bir kardeşimiz. burda herkesin şaka anlayışı farklı. :) hadi bakalım barışmanın yeridir burası.
kim kus ki? ben PM attim. cevap yok. belki PC basinda degildir...