merhaba arkadaşlar laptopum format attıktan sonra sürekli kilitlenmeye başladı 1 saat aralıkla 2 saat aralıkta değişiyor ama oyun oynarken fps düşme durumunda bilgisayar kilitlenme gibi bir durum oluşuyor ( format atmadan önce sorun yoktu ) bende gözatmak temizlemek için açtıgımda içinden böyle küçük bir parça cıktı laptopu acarken koptugunu sanmıyorum çok dıkkatli olmuştum. Parcanın koptuğu yerı aradım içinde bulamadım İçinde 3 tane daha vardı aynı parçadan. Bu kilitlenmelerin sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Parça kopmuş yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Son Düzenleme: tenten45 ~ 19 Haziran 2013 16:05
OP Taze Üye
13 mesaj
Teşekkürler murat hocam. Dediğiniz şekilde şimdi arattımda beyaz daire içine aldıgım yerlerde bu parçadan mevcut ama bu parcanın ne sorunu yarattığını çözebilmiş değilim. Bu parça nedir ne işe yarar gibi.
OP Taze Üye
13 mesaj
Peki bilgisayarda ne gibi sorunlar yaratır. Şuan bilgisayarı kullanıyorum fakat dediğim gibi 1 saat - 2 saat aralıktan sonra birden kilitleniyor bu sebepten olabilir mi ?
OP Taze Üye
13 mesaj
Anladım murat hocam yardımların için teşekkür ederim. Sanırım yetkili servis yolları gözüktü :)
OP Taze Üye
13 mesaj
Teşekkür ederim Sağlıcakla kalın.