Pardus 2009 CD Gönder Başlıyor

Adanalı.
29-07-2009, 22:23   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj

Pardus 2009 sürümünün duyurulmasıyla birlikte başlatığımız CD Gönder projesine ilişkin ayrıntılar belli olmaya başladı. Beklediğimizden daha fazlailgi gösterilen CD Gönder projesi, CD isteyen kullanıcılarımızın sadecekargo ücretini ödeyerek baskılı Pardus CD'lerine kavuşmasınıamaçlamakta.
Bu kapsamda CD isteği formumuzudoldurarak Pardus CD'leri istemeniz mümkün. Geçtiğimiz hafta bir yandanön sipariş toplarken bir yandan da Türkiye'nin önemli kargofirmalarıyla CD'lerin sizlere en ucuz ve hızlı şekilde ulaşması içingörüşmeler yaptık.
Bu görüşmeler sonucunda Türkiye'nin en büyük dağıtım ağına sahipkargo firmalarından biri olan MNG Kargo şirketiyle anlaşmaya vardık.Buna göre MNG Kargo Türkiye'nin her noktasına CD'leri 2,36 TL karşılığındateslim edecek. Diğer bir değişle Pardus CD'lerini sadece kargo ücreti olan 2.36 TL'yi ödeyerek adresinize kadar isteyebileceksiniz.
Pardus 2009 CD'lerinin üretimi ve kargo sistemiyle Özgürlükiçin'in entegrasyon çalışmaları hala sürüyor. Ön talep olarak toplanan tüm CD'ler herhangi bir problem çıkmadığı takdirde 5-6 Ağustos tarihlerinde kargoya verilecek.Bu tarihten sonra gelen isteklerse haftasonları hariç olmak üzere hergün toplanıp kargoya verilecek. Proje kapsamında ilk amacımız CDisteklerinizi 72-96 saat arasında karşılamak olacak.
CD Talep eden her kullanıcımıza aynı zamanda kargo takip numarasınıgöndererek an be an kargolarının nerede olduğunu görmelerini sağlamakarzusundayız.
Pardus CD gönüllüsü programına katılan isteklilerimiz bir başka sosyal sorumluluk projesinede destek verme şansına sahip olacaklar. Sizlere gelen kargopoşetlerinin MNG Kargo'nun geri dönüşüm programına dahil olmasınısağlayarak yapılan tasarrufla hem çevreye olan duyarlılığınızıgösterebilir hem de MNG Kargo'nun bu programdan edeceği tasarrufsayesinde yaptırmakta olduğu okullara maddi destek olabilirsiniz. Buprogramla ilgili ayrıntılarıysa kargo poşetinin üstünde bulabilirsiniz.
Pardus CD gönder projesinin sağlıklı çalışabilmesi için kullanıcılarımızdan da bazı isteklerimiz olacak.
- Adresinizi mümkün olduğunca açık bir şekilde yazın.Adresinizde sokak, cadde, apartman ismi, numara gibi bilgiler ne kadarfazla ve anlaşılır olursa kargonuzun size ulaşması o kadar kolayolacaktır.
- Adresinizin kargo şirketinin size haftaiçi mesai saatlerine ulaşabileceği bir adres olmasına dikkat edin.
- CD istek formunda belirttiğiniz numaranın cep telefonu yerine sabit hatlı bir telefona ait olmasına dikkat edin.
Pardus CD Gönder projesiyle ilgili olarak her türlü soru ve isteğinizi yöneticiler sayfamızda yer alan iletişim adreslerini kullanarak bizlere iletebilirsiniz.

Kaynak: http://www.ozgurlukicin.com/haber/cd-gonder-projesi-basliyor/

Son Düzenleme: Adanalı. ~ 29 Temmuz 2009 22:23
Toxic
29-07-2009, 23:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

paylaşım için teşekkürler

chekdar
30-07-2009, 14:18   |  #3  
Taze Üye
16 mesaj

güzel hizmet miş...

ahmedhassan
01-08-2009, 16:58   |  #4  
ahmedhassan avatarı
Taze Üye
8 mesaj

çok saol merakla bekliyorum

ersinbakar
02-08-2009, 12:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

arkadaşlar hem ücretsiz görselde güzel windows kadar güzel olmasada kullanmanızı tavsiye ederim 2009 da baya açıklarını kapatmışlar

Mr.SeT
07-08-2009, 17:55   |  #6  
Yeni Üye
42 mesaj

cd göndere başvurumu 1 hafta önce yaptım, pardus 09'u heyecanla bekliyorum. umarım önümüzdemüzdeki hafta içi cd elimde olur :) sabırsızlanıyorum :)

Der Rote BaroN
10-08-2009, 23:50   |  #7  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

Bu ay bir bilgisayar dergisi tarafından da verildi.

Hipnotik
14-08-2009, 17:19   |  #8  
Taze Üye
12 mesaj
Alıntı: Der Rote BaroN  
Bu ay bir bilgisayar dergisi tarafından da verildi.
Şu an dağıtılıyor mu, yoksa dağıtım Temmuz'da mı oldu?

--PC--
16-08-2009, 15:12   |  #9  
Taze Üye
10 mesaj
Alıntı: Hipnotik  

Şu an dağıtılıyor mu, yoksa dağıtım Temmuz'da mı oldu?

Ağustos ayında verildi.Bende var ama yükleyeyim mi bilmiyorum.