Arkadaşlar şu an hem Pardus 2009 hem de Windows XP kullanıyorum.Herhangi bir sorun yaşamıyorum.Bu iki işletim sistemini de kaldırmadan Windows 7'yi de kurmak istiyorum.Biliyorsunuz grub menüsü ile başlangıçta Pardus 2009 veya Windows XP'den istediğimizi seçerek giriş yapabiliyoruz.Peki Windows 7'yi de bu şekilde kurup başlangıçta grub menüsünden seçmek mümkün mü?Yani 3 işletim sistemi de grub'da görülebilir mi?
Pardus 2009 ile Windows 7....
Windows 7'yi kurduktan sonra bBu adimlari izlemen gerekiyor:
a) Windows 7'yi grub.conf (yada menu.lst) dosyasina eklenmeli
b) grub'u tekrar MBR'e yazdirmaslisin
bu kadar şeye gerek yok bildiğim kadarıyla zaten grub her açılışında hd yi tarayıp windows ve linux çekirdeklerini buluyor ve gösteriyor sadece(hangisinin 7 hangisinin xp oldupunu anlamanız için) tasmadan adını değiştiriyorsunuz bu kadar
Benim arkadaşım vista, xp ve pardus 2009 üçlüsünü kurdu bana hiç bir problem yaşamadığını söyledi. bilgisayar açılırken linux mu (pardus ) windows mu olarak soru soruyormuş windows u seçince de xp mi vistamı diye soru soruyormuş. Ben kurmadığım için kesin bir bilgi veremiyorum ama arkadaşım bana böyle söylemişti.Bu arkaşım bir dizüstü kullanıyor bunuda söylemiş olayım :) ... Kolay gelsin.