Pardusa bundan sonra daha fazla yoğunlaşıcağım nasıl olsa bir zararı yok
hdd bir köşesine Pardusu kursak elimizmi yorulacak
1haftadır windowsu 4 saat anca kullanmışımdır.
Bundan sonra Windowsu acil işler dışında kullanmamaya karar verdim
Pardus 2009 masa üstü resimleriniz.
- 1
- 2
fglrx sürücüsü ATİ FİRMASINA AİT SÜRÜCÜLERDİR.
pardus a ATİ sürücüsü yüklemek isterseniz linux_x86 sürümünü seçip indirin <
Arkadaşlar hem xp hemde pardus kullanamazmıyız? İnternette takıldığımızda pardus yapar oyunlarıda xpde? Nasıl yapabiliriz bunu? Ben bir keresinde xpye tamamen format çaktım.. pardusu yüklerken %99 da hata verdi ve yüklenmedi :S Ne yapabilirim?
Pardus 2009 mesela bu.. 2010 a girdiğimizde sürekli kendini günelleyim 2010 falan oluyor mu? Açıklama yaparmısınız?
Arkadaşlar hem xp hemde pardus kullanamazmıyız? İnternette takıldığımızda pardus yapar oyunlarıda xpde? Nasıl yapabiliriz bunu? Ben bir keresinde xpye tamamen format çaktım.. pardusu yüklerken %99 da hata verdi ve yüklenmedi :S Ne yapabilirim?Boş bir harddisğiniz varsa veya harddiskinizde 10 gb kadarlık bir boş birim varsa o kısmada pardus yada ubuntu kurabilirsiniz. Açılışta grup ekranı gelir ve hangi işletim sistemi açmak istediğinizi sorar, hangisini seçerseniz o açılır. Yalnız ben pardus değilde ubuntu tavsiye ederim. Şu andan ubuntu 10-.04 kullanıyorum çokta memnunum.Pardus 2009 mesela bu.. 2010 a girdiğimizde sürekli kendini günelleyim 2010 falan oluyor mu? Açıklama yaparmısınız?
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
buda benim hacintosh :):) Normal masa üstü pc ime kurduğum Mac OS Snow leopard 6.5.3 çatır çatır çalışıyor valla :)
bende pardus 2008 i kurdum fakat ati ekran kartı sürücüsünü bulamadım ekrandaki yazılar win a göre mega büyük tü bende kaldırdım fakat kökten sistemi yenilemek (formatlamak) zorunda kaldım . yerli malı olması süper bence halada seviyorum ama daha kat etmesi gereken yolu var bence diye düşünüyorum .