Pardus 2011 RC(Kararlı Sürüm Adayı)(Hasan Keyf) Bugün Çıktı Yeni Sürümden Beklentileriniz Nelerdir?
İndirme Adresleri Kurulan DVD [url=ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Kurulan/2011/RC/]ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Kurulan/2011/RC/
Çalışan DVD ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Calisan/2011/RC/
Ayrıntılı Bilgi İçin http://www.ozgurlukicin.com/forum/haberler/19556/?page=1 adresine tıklamanız yeterli
Pardus 2011 Rc Beklentileriniz Ve İndirme Linkleri
Ben ubuntu ve mintçiyim Ama pardusu da denemek istiyorum
bekletinlerim öncelikle aradıgını bulacagın bi başlat menüsü arama kutusu gibi bi şey basit ve hızlı olacak bi de sorun cıkardıgı zaman çözüm buluabilecek bi sistem uygulama yüklemesi kolay olacak ubuntu uygulama merkezi gibi bi şey vs vs :)) bi de komut yardımcısı olacak komut u yanlış yazdıgın zaman sana dogru olanı gösterebilecek ve acemiler icin bildirimler olacak her uygulamada püf noktalarını belirtten bi kutucuk gibi bi şey tabi istenildigi zaman kapatılabileck bu uyarılar kullanıcııyı cabuk alıştıracak bi sistem olursa cok güzel olur ne kadar cok şey istedim be :))
bekletinlerim öncelikle aradıgını bulacagın bi başlat menüsü arama kutusu gibi bi şey basit ve hızlı olacak bi de sorun cıkardıgı zaman çözüm buluabilecek bi sistem uygulama yüklemesi kolay olacak ubuntu uygulama merkezi gibi bi şey vs vs :)) bi de komut yardımcısı olacak komut u yanlış yazdıgın zaman sana dogru olanı gösterebilecek ve acemiler icin bildirimler olacak her uygulamada püf noktalarını belirtten bi kutucuk gibi bi şey tabi istenildigi zaman kapatılabileck bu uyarılar kullanıcııyı cabuk alıştıracak bi sistem olursa cok güzel olur ne kadar cok şey istedim be :)):))Amma çok şey istemişsin gerçekten yazdıkların bir kısmı herhangi bir linux sürümüne uygulanabilse çok mükemmel olur linux kullanımı yaygınlaşır
önceki iki kurmaya çalıştığım pardus gibi boot ekranında sorun olmamasını isterim açıkçası
mecburen xpnin olması gerekiyor bilgisayarımda ama pardus'u da kurmak istiyorum. Sırf o yüzden çekiniyorum kurmaya...
önceki iki kurmaya çalıştığım pardus gibi boot ekranında sorun olmamasını isterim açıkçasıÖncelikle windowsta disk yönetiminden(bilgisayar sağ tıklayın yönet menüsünden) 10 ya da 20 gb lık boş alan ayırınız ondan sonra Pardus Dvd nizi takın bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra elle kurma seçeneği birşey olması lazım ordan boş alanı seçin (yanda 20 mb lik alan yazıyor onu 10 gb ya da 20 gb olarak elle girin zaten kutu gibi bir simge var onun tamamen dolduğunu göreceksiniz) dosya biçimi ext4 olarak girin birde en üstte bir seçenek var(içinde /boot falan yazıyor) burda "/" simgesini seçiyoruz ve ileri diyoruz kurulum başlıyor
mecburen xpnin olması gerekiyor bilgisayarımda ama pardus'u da kurmak istiyorum. Sırf o yüzden çekiniyorum kurmaya...
NOT:Pardus kendinden windows menüsünü gruba ekliyor başka birşey yapmanıza gerek yok saygılarımla
kurulumda probleminiz olursa çekinmeden her soruyu sorabilirsinizSon Düzenleme: Recebow ~ 01 Ocak 2011 01:49