s.a arkadaşlar pardusu kaldırmak istiyorum pc de sadece pardus var nasıl kaldırırım
pardusu kaldırmak istiyorum
bilgisayarın laptop'mu yoksas pc'mi laptop'sa ve disc'i sata ise bir downgrade cd'edinmelisin daha sonra windows xp kurabilirsin.. tamamen kaldırmak istiyorsan windows'la başlat ve fdisk at...
kolay gelsin
tamamen kaldırmak istiyosan tak xp cd ni yada vista cd ni formatı bas disk bölümleme ekranında karşına gelen bütün disk leri sil sonra yeniden oluştur sonra windowsun kurulacağı yeri seçip kur a bas.
arkadaşlar bende pardusu kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum bunların hepsıini denedim olmadı
darkmastertamamen kaldırmak istiyosan tak xp cd ni yada vista cd ni formatı bas disk bölümleme ekranında karşına gelen bütün disk leri sil sonra yeniden oluştur sonra windowsun kurulacağı yeri seçip kur a bas.en kolay çözüm bu bunu dene bence kolay gelsin
Bilgisayarını Windows Kurulum Cd'si ile başlat.Windows kurmadan, Kurtarma Konsolunu Kullanarak Windows'u Onar'ma seçeneyiğle devam et.Orda onarmak isteyeceğiniz Windows'u seçiniz dicek.Pc'de kaç tane Wİndows yüklüyse onlar sıralanacak.Sende kaçıncı Windows'u geri getirmek istiyosan onun başındaki sayıyı yazcan.Mesela bir tane Windows varsa "1" yazcan.Sonra "fixmbr" yaz.Windows, senden onay isteyecek.Windows Türkçe ise "E", İngilizce ise "Y" yaz.Sonra Pc'yi yeniden başlat ve Partition Magic gibi programlarla Pardus_root bölümünü sil.
arkadaslar onları denedım olmadı xp kurulumunu baslatmıo bu nasıl yapıcaz
evet benim bilgisayardada hepsini denedim ama xp kurulumuna başmalıyo
windows xp servisPack2 işletim cd sini kullanırsan bu sorunu çözebilirsin
xp ve pardus2008 kurulu .pardusu nasıl kaldırabilirim. teşekürler yardımınız icin.
arkadaşlar başlangıç disketi bulun veya usb belleği boot edin onun içine atın başlatın format diyin onar diyin bu kadar
googlede xp başlangıç diye aratın veya gendiniz yapın disket sürücüsüne disketi at başlangıç disketi oluştur diyin bukar yaw
Xp ve pardus yüklüyse veya vista ve pardus yüklüyse pardusu silmek için;
Pc'yi XP de açın
Bilgisayarım->Sağ tık->Yönet->Disk Yönetimi
bölümüne gelin ve Pardusun kurulu olduğu yere sağ tıklayıp biçimlendir deyin.
Not:NTFS olarak biçimlendirin