Parola Unutulursa [Yardım]

Burak Gündüz
15-03-2011, 21:56   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj

1- Windows 7 İşletim Sisteminde, Oturum Açma parolasını ne olu, ne olmaz unuturuz diye, yapılabilecek işlemler var mıdır? Bu işlemleri adım adım açıklayabilir misiniz?
   Eğer varsa ve bu işlemleri yapmadıysak;
2- Windows 7 İşletim Sisteminin Oturum Açma parolasını unuttuğumuzda, tekrar hesabımızı geri kazanmak için yapılabilecek işlemler var mıdır? Bu işlemleri adım adım açıklayabilir misiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

Lütfen konuyla bir bilgisi olmayan kişiler, yanıt olarak "Format atın geçer" v.b. saçma yorumlar yapmayınız...

Feyk
15-03-2011, 22:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/win ... nuttum_t150440.html

nonsparan ın cevabına bakabilirsin bunun dışında bkz:google ;)

Burak Gündüz
15-03-2011, 22:24   |  #3  
OP Üye
83 mesaj
Alıntı: Feyk  
https://www.chip.com.tr/forum/win ... nuttum_t150440.html

nonsparan ın cevabına bakabilirsin bunun dışında bkz:google ;)

Maalesef Nonpasaran'ın linkleri kırık.. Eğer kendi bloglarından birine vermişse bağlantıyı;

Nonpasaran Chip Blogunu kapatalı çok oldu, eski takipçilerindenimdir. Şu günlerde de blogger'daki blog sitesininde mahkeme kararıyla engellendiğini gördüm..Gerçekten üzüldüm, pc konusunda açıklayıcı anlatımları vardır.

Lütfen yardımcı olun...

Barış
15-03-2011, 22:27   |  #4  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj

Kullandığın 2 yol ;
1.Sistem Geri Yükleme
2.Ophcrack

Burak Gündüz
15-03-2011, 22:33   |  #5  
OP Üye
83 mesaj
Alıntı: Taşcı  
Windows oturum şifrenizi unuttunuz ve bilgisayarınızı açamıyorsunuz. Ancak telaşlanacak bir durum yok. İşte günün pratik ipucu...

Bilgisayar oturum açma şifresini unutmuş veya başa birisinin pc sinin başına oturdunuz.ve pc yi açtınız ama o da ne- size kullanıcı şifresi soruyor (bios şifresi değil).işte bu durumda şifreyi iptal etmek için pc yeniden başlatın ve windows açılmadan F8 e basın ve ordaki listeden komut sistemiyle çalıştırı seçin.karşınıza komut satırı geldiğinde start c: yazın enter deyin.hata mesajı gelebilir kafaya takmayın ok deyin ve biraz bekleyin windows açılacaktır.ve ordan denetim masasına girin kullanıcı hesaplarından şifresini kırmak istediğiniz kullanıcı hesabını seçin ve parolayı kaldır seçeneğini işaretleyin.ve pc yeniden açıldıktan sonra mutlu haber kullanıcı şifresi sormayacaktır.

Hemen deniyorum :)

Kapalı Hesap (200174)
16-03-2011, 01:45   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

xp gibi cd ile şifre kırılıyor ben yabtırdım cdyi servise onu yabtır sisttemden bir kaç dosya kopyalıyorlar system 32 den karışıktı baktım ama çok denedim oluşturamadm cd yi ama tek yolu o

Burak Gündüz
16-03-2011, 20:19   |  #7  
OP Üye
83 mesaj
Alıntı: kesko  
xp gibi cd ile şifre kırılıyor ben yabtırdım cdyi servise onu yabtır sisttemden bir kaç dosya kopyalıyorlar system 32 den karışıktı baktım ama çok denedim oluşturamadm cd yi ama tek yolu
Bu durumla karşılaşmadım karşılaşırsam ne yapabileceğimi soruyoruz sizlere?