slm vista başlangıç programının parolasını unuttum..diz üstü bilgisayarımı açamıyorum..içerisindeki dosyaları silmeden şifremi kırabilirmiyim??
parolamı unuttum
güle güle de. Uçmuş girişin.
linuxun live cd sini indirip cd den yazdıracaksın bir yerden sonrada laptopuna takıp sistemi cd den başlatacaksın bilgilerini yedekleyip çakacaksın formatı. Yada sistem geri yüklemeyi.
Laptopta büyük bir ihtimal recovery vardır.
Arkadaaşın dediği gibi recovery dizini ile başlat bilgisayarı. Yalnız belgelerin olduğu gibi durur. Eğer windows ayarlarını kaydettiysen bir daha ayarlarla uğraşmazsın. yüklediğin programlar gider.
Offline NT passwrod recovery adlı aracın son sürümünü indirin ve aracı (ISO) CD'ye yazın.
PC'yi bu CD ile başlatın. Yalnız PC'yi en son düzgün kapatmış olmanız gerekiyor.
Sonra ingilizce bilginizi kullanarak yönergeleri uygulayın ve şifreyi kırın.
her derde deva chip online :)
ceylanbeyslm vista başlangıç programının parolasını unuttum..diz üstü bilgisayarımı açamıyorum..içerisindeki dosyaları silmeden şifremi kırabilirmiyim??adresinde linux'un bi sürümü var.inen dosyayı cd'ye yazıp bilgisayarini bu cdyle başlatıyosun.cd sürücüm hata verdiği için programın çalışıp çalışmadığı konusunda kesin bi bilgim yok maalesef.ama denemekte fayda var.
recep kardeş açılmayan bilgisayarın cd yi çalıştırması için hangi yolu izlemeliyim?bu işlemin sonucunda resimlerim videolarım gider mi
arkadaşlar unutulan parola vista programı parolası;yani xp deki yöntemler sökmüyor.birde tek kullanıcı vardı.
ben diyorum buraya hayranım :) ne derdin varsa çözüm de var sağolasınız hepiniz ilgi ve alakanızdan dolayı arkadaşlar