Slm arkadaşlar.
Ben bilgisayarıma Tnc Xp kurmak istiyordum.Ve internet üzerinden Tnc XP nin partlarını indirdim.6 Tane partı var.Bunları Nasıl cdye atacam yani bu partlarla Tnc Xp yi Bilgisayarıma nasıl kuracağım ?
Bir bilen varsa acil yazmasını istiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Part Konusunda Yardım! HELP ACİL!
O XP'yi kurmanızı kesinlikle önermem. Hem yasal olmadığı hem de sürüyle soruna neden olacağı için. Bozmayın huzurunuzu birilerinin boş vaadleriyle.
partları aynı klasöre çıkart yeni oluşan klasör içinde birtane iso dosyası olması lazım o dosyayı nero programıyla kalıp olarak yazdır sonra başlangıçta boot olarak ayarla tamamdır kurmana gelince tnc xp kurmanı önermem ama kurarsanda gayet basit hiçbir işlem yapmıosun sadece disk bölümleme yapıosun gerisini kendisi yapıyo.
faraone41 arkadaş iyice anlatmış iso dosyasını kalıp olarak cdye yazacan
partları aynı klasöre çıkart yeni oluşan klasör içinde birtane iso dosyası olması lazım o dosyayı nero programıyla kalıp olarak yazdır sonra başlangıçta boot olarak ayarla tamamdır kurmana gelince tnc xp kurmanı önermem ama kurarsanda gayet basit hiçbir işlem yapmıosun sadece disk bölümleme yapıosun gerisini kendisi yapıyo.
Yani bu 6 tane olan partıda ayrı ayrı aynı klasöre çıkartayım dimi ?
zaten part 1 in üzerinde sağ tıkalyıp buraya çıkar dediğinde otomatikman diğerlerini o açıyor ve bir tane dosya ortaya çıkacaktır iso dosyasıdır bunu dosya kalıbı olarak cd ye yaz
Yükleyeceğiniz Tnc Xp yerine Windows 98 kullanın daha güvende olursunuz.512 lerde fazla sorun olur mu yani hızlı çalışır değil miDiğer yandan Windows 7'yi neden indirip denemiyorsunuz ? Donanım demeyin... 512 MB bilgisayarlarda bile çalışıyor...
Peki nerden temin edecez bu windows 7 yi