selam arkadaşlar.200 gb lık hdd im vardı.partition ı yanlışlıkla ve bilmeyerek sildim.yeniden diskin içini nasıl görebilirim?partition magic 8.0 var.birşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı.daha önce find and mount programıyla içini görebiliyordum ama program deneme sürüm(demo)olduğundan kalıcı yapamıyordum.bir sitede partition magic 8.0 tr.nin iyi olduğunu duydum.denedim ama başaramadım.şuan açıyorum ama boş gösteriyor.tekrar içindekileri nasıl görebilirim.yardım ederseniz inanın çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.ismim nihat.
partition lar gitti !
eğer biliyorsan low format at low format windows üzerinden atılmaz özel programı var onu cd ye yazıp atılır ama low format son çare yani hiçbir şekilde düzelmediyse
sağol dostum ama low formatı hangi program da bulunur? birde kalıcı olarak içindekileri silmeden içindekileri görmek için nasıl dizin yada partition yapabilirim yada hdd ye (içine)yazdırabilirim.yani eskisi gibi nasıl yaparım.şimdiden sağol.
format dosyaları kalıcı olarak silmez buna low format ta dahil easyrecovery professıonal kullanarak verilerini kurtarırsın ama silinenlerin üstüne veri yazmadan yani format attıktan sonra pc ye hiç birşey yükleme easyrecovery rofessıonal da format recovery seçeneği var ordan kurtarırsın low format özel programı var onu cd ye yazacaksın
carl246format dosyaları kalıcı olarak silmez buna low format ta dahil easyrecovery professıonal kullanarak verilerini kurtarırsın ama silinenlerin üstüne veri yazmadan yani format attıktan sonra pc ye hiç birşey yükleme easyrecovery rofessıonal da format recovery seçeneği var ordan kurtarırsın low format özel programı var onu cd ye yazacaksıLütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Format da Low format da bilgileri geri gelmeyecek biçimde siler. Sadece Quick format silmez. Ayrıca arkadaş dosyalarını silmek değil kurtarmak istiyor siz diske low level format atma öneriyorsunuz.Acronis Disk Director Suite ile kaybolan Partition'ları geri alabilirsiniz.