Slm arkadaslar.
Sözlerime örnekle baslamak istiim.Mesela Eset NOD 32 nin internetten Patchlenmis hali yani normalde piyasada 30 günlük deneme sürümü bulunan bu ani-virüs programının sınırsız yapılmıs halini kullansam bi zararı olurmu ? Veya patchlenmis halinimi yoksa deneme sürümünümü kullanayım ?
Patchlenmiş Antivirüs Yazılımı
kaspersky 7.0 yi kur ve i patchle hiç sorun olmaz
Avast Home Editions kullanın sorununuz kalmasın o zaman
patchlenmiş antivirüsler %50 risk demektir.key bulmak en iyisi.
bir de birşeye değinmek istiyorum bazı arkadaşlar orjinal program kullan yakalanma korkusu yaşama demiş.kastettikleri yakalanma korkusu keyin kara listeye girmesimi yoksa gerçekten yakalanma ve cezai işleme tabi tutulma gib bişeymi.
böyle diyenlere şunu diyorum.antivirüs ten tut ta 20 çeşit program kategorisi vardır heralde.hepsindeki en iyi 5 sıradaki uygulamalar da ücretlidir.interne ortamında bedavadan lisansı varken illa gidip orijinali almak gereksiz..
patchlenmiş antivirüsler %50 risk demektir.key bulmak en iyisi.key bulursun fakat 3 güne kalmaz blacklist olur en iyisi patchlemekbir de birşeye değinmek istiyorum bazı arkadaşlar orjinal program kullan yakalanma korkusu yaşama demiş.kastettikleri yakalanma korkusu keyin kara listeye girmesimi yoksa gerçekten yakalanma ve cezai işleme tabi tutulma gib bişeymi.
böyle diyenlere şunu diyorum.antivirüs ten tut ta 20 çeşit program kategorisi vardır heralde.hepsindeki en iyi 5 sıradaki uygulamalar da ücretlidir.interne ortamında bedavadan lisansı varken illa gidip orijinali almak gereksiz..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (127950) ~ 18 Ağustos 2009 16:43