Patlayan iPhone'lar Apple'ı da bezdirdi...

CHIP Online
21-08-2009, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ardı ardına patlayan iPhone ve iPod'lar sonunda Apple'ın da gündeminde: İşte yapılacaklar listesi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/patl ... bezdirdi_14723.html

Resimlerle: iPhone 3GS'in en ciddi 5 kusuru...

Daha önce Fransız bir gencin kız arkadaşının iPhone'unun patlamasına ve 11 yaşındaki bir kız çocuğunun patlayan iPod'una haberlerimizde yer vermiştik.

Apple birbiri ardına gelen patlayan iPhone haberlerinin ardından, Avrupa Komisyonu'nun da talebiyle, nihayet meseleyi soruşturmaya karar verdi. Daha önce bu tür olayları örtbas etmeye çalışmakla da suçlanan Apple hala olayların münferit olduğunda ısrarcı.

"Apple bize geri dönerek bu olayların münferit kazalar olduğunu belirtti" diyen Avrupa Komisyonu sözcüsü Helen Kearns, "Bu sorunun geniş çaplı olduğunu düşünmüyorlar" diye ekledi.

Yapılan açıklamaya göre Apple, medyada yer alan haberlerin detaylarını toplayarak işe başlayacak. Bununla birlikte bu tür kazalara sebep olmuş olabilecek potansiyel donanım sorunlarına karşı da testler yapılacak.

Tüm konu: Patlayan iPhone'lar Apple'ı da bezdirdi...

İzleyin: Apple'ın Laptop Avcılar'ına cevabı

Resimlerle: iPhone 3GS'in en ciddi 5 kusuru...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple'ın patlamalar konusundaki tavrını nasıl buldunuz?

Kapalı Hesap (53751)
21-08-2009, 19:33   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Apple'ın patlamalar konusundaki tavrını nasıl buldunuz?

Ben de olayları münferit olarak gördüğüm için Apple'ın tavrını gayet normal buldum. Milyonlarca satılan ürünlerden bahsediliyor, eğer üretilen seriler sorunlu olsaydı çok daha fazla bu tarz olaylar yaşanırdı.

uGuR.uK
21-08-2009, 22:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

valla ilk başlarda banada münferit gibi geliyordu ama arkadaşımın iphone'u 1 haftalığına denemek için almıştım(ürün orjinal bu arada). wi-fi açılıp nette bi süre takılınca veya fotoğraflarla-efekli geçişleriyle bi müddet kullanınca ürünün alt kısmı tutulamicak kadar ısınıyordu bazen tabi doğal olarak bırakıyordum bende:) bazende şarj olurken aynı şey oluyor tabi; aleti takıyorum 1 küsür saat sora gelip baktığımda nerdeyse hiç artmamış batarya ama yine ateş gibi... pek güven vermedi o konuda apple yani bana...