Patlican ile Sziget Festival'ine…

Koray Kocaman
26-06-2008, 20:26   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Patlican üyesi gençler Budapeşte Sziget Festival’inde coşacak!

Birinci yaşında Patlican, 10 şanslı üyesini birer arkadaşlarıyla birlikte Avrupa’nın en büyük müzik festivallerinden biri olan Sziget Festivali’ne götürüyor.

Gençlerin kendilerini ifade edebilmelerine, birbirleri ile iletişim içinde olabilmelerine fırsat tanıyan Patlican, birinci yıl sürprizleriyle üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Haziran 2007’de kurulan ve üye sayısı 1 milyonu geçen Patlican, 10 şanslı üyesini birer arkadaşlarıyla birlikte dünyaca ünlü müzik devlerinin sahne alacağı Budapeşte’deki Sziget Festivali’ne götürüyor.

Dinamo’nun organize ettiği gezide her şey dört dörtlük. İstanbul’da toplanarak Budapeşte’ye uçuluyor, orada bekleyen Patlican otobüsüne biniliyor, özel hazırlanan Patlican çadırında kalınıyor, şezlongunda güneşleniliyor, sahnelerden sahne beğeniliyor, eğlenceye doyulamıyor.

Budapeşte’de Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası’nda gerçekleştirilecek, Avrupa’nın en büyük müzikal ve kültürel etkinliklerinden biri olan Sziget Festivali, 60’a yakın sahnede eşsiz konserlerle binlerce müziksevere muhteşem bir atmosfer sunuyor.

Altı gün süren festivalde ziyaretçiler, çeşitli sahnelerde yerel ve uluslararası sanatçıların verdiği muhteşem konserlerin yanı sıra dans performansları, klasik müzik dinletileri, sergiler ve daha birçok etkinlik ile sanata ve müziğe doyacak.

Iron Maiden, R.E.M., Sex Pistols, Jamiroquai, The Killers, Kaisers Chiefs, Babyshambles, Carl Cox, Apocalyptica, The Kooks, Kasabian, Serj Tankian, Roisin Murphy, Alanis Morissette, Die Ärzte, MGMT ve Avantasia bu yıl festivalde sahne alacak sanatçılardan sadece bazıları…

Blues, jazz, rock, alternatif rock, elektronik, world music, fun stage gibi farklı tarzları içeren müzik şölenine her yıl Avrupa’nın dört bir yanından 400.000’den fazla müzik tutkunun katılıyor.

Patlican’a üye gençlerin bu deneyimi yaşama şansını yakalamak için tek yapması gereken FESTIVAL yazıp, ad, soyad ve adresini birer boşluk bırakarak 1000 kısa koduna mesaj atarak ya da www.patlican.com.tr adresini tıklayarak kampanyaya katılmak.