pc min paylaşılan klasörümü nasıl değiştireceğim
bilgisayarıma bir ms-dos dosyası atılmış ve şu kod var:
net share hacker=c:\ /unlimited /remark:"RockStar"
ve pc 'C' klasörü paylaşıma açıkmış
bunu nasıl tekrar kapatacağım
paylaşılan klasörümü nasıl değiştireceğim
net share hacker=c:\ /delete
bunu başlat-->çalıştır de cmd yaz buraya gir..
söz dizimi hatalı diyo olmadı galiba
http://www.microsoft.com/technet ... 600e4.mspx?mfr=true
--
Windows XP'deki bir paylaşılan klasörde basit paylaşım nasıl devre dışı bırakılır ve izinler nasıl atanır:
--
-----
Windows her açılışta paylaşılan klasörleri aramasın diyorsanız bunu iptal etmenizi önerilebilir eğer bilgisayarınız bir ağın parçası değilse boşuna aramasına ne gerek nede luzum var ama kazanılan sure 1 saniyenin altında olduğundan fazla etkietmiyor ama isterseniz kapatabiliriz..Bunun için bi klasör açın ve Araçlar / Klasör seçenekleri menüsünden görünüm sekmesine girin vede buradan ağ klasörlerini vede yazıcıları otomatik olarak ara satırındaki onay işaretini kaldırın..
(alıntı)
arkadaşım hiç kuralları okumadın mı "çok acil","lütfen yardım edin" şeklinde yazmayın şunları problemini ana hatlarıyla yaz da millet bakıp anlasın lütfen yardım nedir yaa acındırmak için falan mı???:(
bilgisayarıma hackerler dadanmış ben ne yapacağımı bilmiyorum uzmanlardan yardım istiyorum sen de bana çıkmış nelerden bahsediyosun hem seni ne ilgilendirir senin başka işin yok mu buranın sorum lusu sen misin ?????
ne alakası war bu bir kural ama senin gibileri böyle şeylerden anlamıyorlar heralde illa bir yetkilinin mi uyarması lazım bu bir chip kuralıdır bence sen açda forum kurallarını oku
forum kurallarını uygulamak,kurallara aykırı olan durumlarda müdahele etmek CHİP FORUM MODERATÖRLERİNE ait görevdir.siz forum üyeleri,forum kurallarının ihlalini gördüğünüzde bizleri " uyar " butonu ile veya özel mesaj yolu ile konu hakkında bilgilendirebilirsiniz.bizler gerekini muhakkak yaparız.
MeDD,yeni üye olan arkadaşımızsın.forum kurallarını istemeden de ihmal etmiş olabilirsin.ilerleyen zamanda nelere dikkat edileceğini eminim farkedersin.
sercan007,arkadaşımızı uyarman doğru ancak uslübümüze biraz daha dikkat edelim lütfen.
uzun süreler forum larda moderatörlük yaptığım için kuralları geyet iyi biliyorum kuralları önce kendin oku... chip kuralları farklı olabilir ancak acil yardım istemek olagan birşey yardım cı olmak isteyenlerin dikkatini çekmek için yapılmış kasıtllı bi olay... O esnada pc'im de hackerler cirit atıyordu başka birşey yazamazdım ayrıca hala cözmüş değilim
sanırım format atacatım
serkan karataş a başlığı düzelttiği için tşk ederim moderatörlüğünüz hayırlı olsun sanırım yeni siniz
yakaladım galiba
yeni bir "c:" dosyası açılmış bunu tekrar nasıl kaldıra biliriz
sadece yanile ve yardım linkleri var sağ tıkladığımız zaman
bakın
bilgisayarına rootkit bulaşmış olabilir. rootkit temizlemek zordur ama hıjack programı ile şansını bir dene derim.