İmesh iyi değil kötü spyware taşıyor
paylaşım yazılımları..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.YAW KAZAA MÜKEMMELDE BİLGİSAYARI YAVAŞLATIYOR BE ABİİ
yok yaa kazaa artık iyi değil hep bozuk çıkıyor dosyalar vsvs ...
arkadaslar eMule icin gerekli modlar var,bunlari download edip mule dosyasina yapistiracaksiniz ve hizlanacaksiniz en onemli mod'gokhan mod'bu arada en az 50 mod var tercih sizin
Emule için Fincan Mod vardı
fincanda iyidir,ares mp3de hizli ama film indirirken yavas,varmi bi hilesi?
Merhaba ben 2 gündür Ares'e bağlanamıyorum bu konuda bilginiz var mı? Ares kullanan arkadaşlar eğer bağlanabiliyorsanız lütfen haber verin. teşekkürler
en son sürümünü indir ve sendeki hangisi
bence en iyisi DC++ daha önce Kazaa da kullandım Shareaza da LAN T3 bağlantım olmasına rağmen en babasından 500 Kbit gördüm ve sürekli spylarla uğraştım (Kazaa kullananlar bilirler Gain , Gator gibi) Şu anda DC++ kullanıyorum aynı yerleşkeden 7 MBit le dosya çektiğim adamlar var Üstelik tertermiz.
ben şu DC++'ı nasıl kullancağımı bilemediğim için sildim. Bu konuda bilgi veren bir site biliyormusun?
"Bearshare" diye bir yazılım var bir de, gnutella ağını kullanıyor. Hız konusunda oldukça iyi ama free versiyonunda bir suru spy, reklam ve benzeri yazılımlar yüklüyor bilgisayara.(En kıl olduğum şeyler!) Kurmuştum ama geri kaldırdım ben, spy temizlemekten gına geldi. Parayı verip tam surumunu alırsanız çok iyi ama.(19.95$ yanlış hatırlamıyosam). Hızı gerçekten iyi, tam surumde spy ve reklam da yok ustelik. (Para veriyosun olması artık!)
Bu arada şöyle en az reklam ve spy içeren (hiç olmaması zor gibi gorunuyor), yani en guvenli olan freeware bir paylaşım programı soyleyebilir misiniz bana. Birisi "Ares" demişti daha once. Kullananlar memnunmu acaba? Cevaplarlarsa çok memnun olurum. Ya da daha iyisi var diyen varsa lütfen!
bittorrenti çok övüyolar iyi bi program ama ben kazaa'dan başkasını kullanmaya gerek duymadım aradığım herşeyi buluyo oyun, program, film, mp3, serial,crack vs herşey mevcut.norton antivirüs 2005'i bile çekmiştim. ayrıca çektiğin mp3 veya film ise inmesi tamamlanmadan görebilmen çok iyi. daha türkiyede vizyona girmeyen filmlerin divx lerini kazaadan çektim, beni en çok şaşırtansa çok eski bir filmlerin bile kazaada aratınca karşıma çıkması oldu(Texas Chainsaw Massacre 1974,the shining, evil dead)diğerlerini bilemem, belki daha hızlı olabilirler.bise ne için kullanıcağın önemli mesela bazı payaşım programları sadece film için iyi türkçe mp3 bulamıyoken kazaa da hepsi var. şu an için kazaa'dan çok memnunum ama ilerde ne olur bilemem çünkü sonuçta yasal olmayan bişey...
şuraya bak istersen kazaa yı tavsiye etmiyo ama paylaşım alanında uzman bi site faydalı olabilir:
umarım yardımcı olabilmişimdir
chipin bu sayısında bahsettiği overnet nasıl bilen var mı? en iyi p2p yazılımı seçildi?
Bence de kazaa yeterli aşağıdaki linkte kazaa hakkında epey bir bilgiye ulaşabilirsin
http://www.google.com/search?hl=tr&q=kazaa&lr=lang_tr
emule v1.44d zaten bildiğim kadarıyla bu son sürümü
Kazaa Speed Up Gibi Ares'in Hızlandırıcısı varmı
Konuda adı geçen bütün p2p programlarını denedim. Tek memnun kaldığım program Ares; fakat onda da filmler genellikle tek cd. Emule çook yavaş. DC++ çook karışık.
mp3 indirmek için Ares
film, komple albüm vs. için eMule Freeangel Mod
torrent içinde Bitcomet kullanıyorum. Arayıpta bulamayacağım şey yok gibi :)
emule için mod tavsiye ederim gokhan mod gibi deneyin ben 20 kb ile çekiyorum
Gönderen : hasanyasin
E tabii ki Kazaa Lite K++. Fakat Chip şubat sayısında kötü bir haber var. Bildirilenlere göre sorun bu programla Kazaa ağına bağlantı engellenecekmiş. Bu gerçekleşene kadar Kazaa Lite'a devam...
Tabii ondan sonra ne düşüneceğiz bilemiyorum. Shareaza iyi bir tercih olabilir...
[/alinti]
+10000000 abi paylaşım yazılımlarında Kazaa Lite K++ dan iyisi yok bence şu an onu kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca kazaa lite e erişimin engellenmesi gerçekten çok kötü olur