Pazartesi siparis veriyorum son tavsiyeler
Anakart:MSI 870-C45 AMD 770 AM3 DDR3 ATX
Ram:KINGSTON 4GB (2*2GB) DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G)
Ekran Kartı:Powercolor ATI HD6870 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres
Sabit Disk:SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ)
İşlemci:AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm
Optik Okuyucu:Samsung SH-S223C 22X SATA Siyah Kutusuz Dvd Yazıcı
Kasa:AEROCOOL VS-9 550W Pencereli MidT ATX SİYAH KASA
Pazartesi siparis veriyorum son tavsiyeler
kasayı aşşağıdaki linte olan kasa ile değiştirmeni tavsiye ederim psu daha yüksek 600w ve soğutma sistemi daha iyi aynı kasa bende var ve çok memnunum
kasa bu 70 tl fark var ama daha iyi gittiğinde ordaki çalışanlarada sorabilirsin :)
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=48809
ayrıca işlemciyide alttakiyle değiştirirsen daha iyi olur yine bende aynı işlemci var :) bundada 50 tl fark var eğer bütçeniz yetiyosa ikisinide alın
Anakartı Gigabyte yada Asus falan al.
evet anakartta asus marka öneririm ekran kartın senin yazdığına göre dx10 galiba 11 olsa daha iyi bide güç kaynağın yetmeyebilir
sistemi degiştirdim ark suandan itibaren ins yarın bi aksillik cıkmazsa siparis vericem tavfiyeleriniz varsa beklerim
değiştirdiğin sistemi yani alacağın pc nin son halini yazarsan tavsiyelerimiz olabilir
Anakart:MSI 870-C45 AMD 770 AM3 DDR3 ATX
Ram:KINGSTON 4GB (2*2GB) DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G)
Ekran Kartı:Powercolor ATI HD6870 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres
Sabit Disk:SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ)
İşlemci:AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm
Optik Okuyucu:Samsung SH-S223C 22X SATA Siyah Kutusuz Dvd Yazıcı
Kasa:AEROCOOL VS-9 550W Pencereli MidT ATX SİYAH KASA
ram leri cl7 olanından al daha iyi olur bunu al fazla bi fiyat farkı yok
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5917
tekrar söylüyorum anakartı asus al teknik servisi çok iyi ilerde dua edeersin bana
bide kasa ya bişey diyemem geri kalan herşey iyi
5870 alsan daha iyi aynı fiyata hatta daha ucuzua bile bulabilirsin birde ramleri CL7 alabilirsin diğer bilşenlerin iyi
asus olarak önerebilceqin anakart varmı?
anakart için fiyat söylememişsin fakat ben sistem toplasam bu anakartı alırdım
ramlere gelince cl7 cl9 a göre daha hızlıdır
bak bu yalan değil gerçek ve başıma gelen bir olaydır bende asus un 1156 soketli anakartı vardı ben bir gün pc nin anakartını kurcalarken dalgınlıkla işlemci yuvasındaki ince telleri kırdım 3-4 tane ve ben kırdığım için e normal olarak garanti dışı fakat ben aldığım yere yinede sorayım dedim oradaki görevli dediki asus anakartların teknik servisi çizgi elektronik bana arayıp sormamı söyledi bende aradığımda yapılacağını fakat garantinin iptal olacağını söylediler yani benim bozduğum anakartı adamlar alıp yaptılar garanti iptal oldu fakat şu anda çalışıyor teknik servis yönünden çok iyidir asus benim şuanda kullandığım gigabyt ud4 var ancak bidaha anakart alsam asus u kesinlikle tercih ederdim