merhaba benim pc bir 3'lü prize takılı.3'lü prizin on off düğmesini açıyorum ve pc'min power düğmesise basıyorum pc'min power led lambası yanıp kalıyor pc açılmıyor.tekrar 3'lü prizi on off düğmesinden kapatıp tekrar açıyorum p^'min power butonuna tekrar basıyorum pc açılmıyor bir 5-10 dk bekleyip tektrar açtığımda çalışıyor.power suplay ve ana kartı değiştirdim yine sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
PC 5-10 DK SONRA AÇILIYOR.YARDIM
sen o 3lü prizini bi deistir, on-off'le deilde normal dügmesiz tak, ve üçlü prizinide topraklı hatta tak evdeki prizlerden. oyle acmayı dene.
merhaba benim acer aspire 5610 laptopum var.buna ben fdısk atmıştım.ve haliyle içindeki tüm bilgiler ve partıtıonlar da silindi.orjinalinde 3gb yakın bir PQSERVICE partıtıon'uda vardı oda silindi.recover dvd si oluşturmuştum.bu dvd'den tekrar PQSERVICE partıtıon'u nasıl ve hangi proğramlarla oluşturabilirim.yani laptopu ilk haline getirmek istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
İçindeki bilgileri kaybetmek ıstıyorsan laptopla gelen kurtarma CD'sı ıle sıstemını ılk halıne getırebılırsın. Ama içindekileri kurtarmak ıstıyorsan Bir live CD ile sistemini aç ve ıcındekı bılgılerı kurtardıktan sıstemını formatlayabılırsın.