pc açıldığında program files

HPQ-User
15-09-2008, 00:45   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

wxwx514 sormuş:
merhaba arkadaşlar ben geçen ay kaspersky kullanıyorum 30 günlük demo süresi bitince netten iki tane bat uzantılı dosya indirdim demo sıfırlandı ve yeniden 30 gün aldım
sorun şuki bu işlemi yaptıktan sonra pc her açıldığında program files açılıyo bir çok yol denediysemde olmadı
bat uzantılı dosyaların içeriğini aynen aktarıyorum
1.bat dosyası
echo off
cdcls
odecs, Bedava Film indir´na Hoşgeldiniz. ...url" /f
exit
2.bat dosyası
attrib +s "C:\Program Files\Kaspersky Lab\kaspersky sinirsiz key.bat"

attrib +r +h +s "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0.lnk"
attrib +r +h "C:\Program Files\Kaspersky Lab"
echo off
cdcls
reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\RNG" /f
reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificates" /f
reg add "HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main" /v \CurrentVersion\Run" /v "explorer2" /t REG_SZ /d "C:\Program Files\Kaspersky Lab\.. Cithiz Galaxy - Sharing Point - DivX Movies, DVDrip Movies, Codecs, Bedava Film indir´na Hoşgeldiniz ...url" /f
exit
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
p 4 3.0
512 ekrn
1gb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Son Düzenleme: Raistlin ~ 15 Eylül 2008 11:03
kalamarr
15-09-2008, 02:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
561 mesaj

orada ki reklamlar mı açılıyor acaba? registerde oynamalar yapmış ve direkt olarak reklam yüklemiş sana. sana tavsiyem bu tür programlara rağbet etme. sorunun çözümünü bilmiyorum önerim sistem geri yükleme yapman sonrada program kullanacağına direkt olarak kaspersky key kullan. istersen sana key bulunan yerin adresini verebilirim(korsan olarak). googlede uygun kelimeyle arama yapınca da çıkıyor.

wxwx514
15-09-2008, 17:54   |  #3  
Taze Üye
10 mesaj

hayır reklamlar açılmıyor sadece pc açıldığında program files klasörü açılıyo bi sorun yok ama ister istemez rahatsız etti beni çözemeyincede size sormak istedim aklınıza bişey gelirse ben buralarda olacağım tafsiyen içinde teşekkür ederim dediğimgi çok yol denedim ama hiç biri olmadı buna sistem geri yükleme dahil

DarkHellKnightX
15-09-2008, 20:36   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

açılıştaki çalışan şeyler için başlat çalıştıra msconfig yazıp bakabilirsin yada quick startup programınıda kullanabilirsin

arkadaşım hem zaten orda silinen keyler ve işlemler görünüyor ve birkaç tanede extra birşeyler reklam felan, hemde o .bat dosyasının yaptığını zaten sende manuel olarak yapabilirsin...

wxwx514
16-09-2008, 00:13   |  #5  
Taze Üye
10 mesaj

göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim en başta söylediğim gibi bir çok yol denedim olmadı oyüzden size başvurdum
sistem geri yükleme msconfig ten başlangış programlarını devre dışı bırakma başlat-tüm programlar başlangıç gibi daha farklı bir yol arıyorum tekrar teşekkürler