win 7 kullaniodum hdd yi 2 ye böldüm birinde win 7 wardi zaten 2. sinede xp kurdum win 7 silmedim ama açılırken win 7 yi seçemiyorum hemen xp olarak açılıyor seçme ekrani gelmiyor lütfen yardim edin :(
pc acılırken 1. işletim sistemi gözükmüyor
once XP sonra Win7 kurmaliydin yoksa, Win7'yi acamazsin, ama bir cozumu var Windows XP'den EasyBCD programini kullanarak cift boot yani dual boot ayarini yapabilirsin, Vista icin calisiyordu heralde Win7 icin de calisir.
suan xp deyim win 7 ye geçimiyorum :( win 7 ye geçme istiyorum baktim klasör falan slinmemis herşey yerli yerinde ama win 7 ye gecemiom
http://nonpasaran-windows7.blogs ... ndows-xpyi-ayn.html
bu linkte sorunun cözümü var easy boot programını nasıl kullanacagını anlatmış ordakilerin aynısını yap sorunun çözülecek.
Bu kadar kasmaya hiç gerek yok bu sorun programsız çözülüyo. . Şu anda telefondan giriyorum bilgisayarda olsa tam yolu söylerim ama xp açıkken bilgisayarıma sağ tıkla oradan yönete tıkla orada bir ayarı vardı tekrar araştırıp yazcam buraya
Bu kadar kasmaya hiç gerek yok bu sorun programsız çözülüyo. . Şu anda telefondan giriyorum bilgisayarda olsa tam yolu söylerim ama xp açıkken bilgisayarıma sağ tıkla oradan yönete tıkla orada bir ayarı vardı tekrar araştırıp yazcam buraya
once XP sonra Win7 kurmaliydin yoksa, Win7'yi acamazsin, ama bir cozumu var Windows XP'den EasyBCD programini kullanarak cift boot yani dual boot ayarini yapabilirsin, Vista icin calisiyordu heralde Win7 icin de calisir.evet aynen katılıyorum bu programla iki dakika tutmuyor işletim sistemlerinden birini kaldırıp diğerini alabilirsin
sen win7 +pardus 2011 haziranda gnomede var takılırsın xp zaten win 7 nin aynısı vistada aynı xp vista karışımı olmuş sana win7