mrb saygıdeğer arkadaşlarım.yine bir sorunla karşınızdayım...benim pc'de babylon yüklüydü.daha sonra antivir'i yükledim.pc yi tarattığımda babylon da virüs buldu ve sildim.daha sonra ekle kaldırdan da sildim.ve daha sonra babylon u tekrar yükledim.sonra pc dondu.güç düğmesine basılı tutarak pc yi kapattım.tekrar açtım.masaüstü açılıyor.başlangıç programları sırayla yükleniyor.sonra msn messenger geliyor ekrana kapat diyorum.bazen kapatıyor donuyor(kapıtıyorda görev çubuğunda msn ekranı gözüküyor)bazende kapatıyor bir şeye tıkladığımda donuyor.arkadaşlar ne yapaağım ben yaw?4-5 kez denedim.hep aynı.açılışta avira antivir'i kapatıyorum.babylon u etkinsizleştiriyprum ama yine donuyor acaba sorun msn demi?
arkadaşlar evaplarınızı ail bekliyorum.şu an oturdum cevap gelmesini bekliyorum...
Pc Açılışta Donuyor!
arkadaşım tüm virüsleri sildiğine eminmisin güvenli modda bir daha tarat istersen
pc imde iki adet virüs programı yüklü biri avira antivir premium biride a-squared anti-malware denerken bir açılışta donmadı ve babylon'ı sildim pcden.sanırım a-squared dan kaynaklanan bir sorun çünkü programı saatin yanındaki simgesinden çık dediğimde pc donma dı.sizcede bu virüs programından mı kaynaklanıyor?
----
virüs programlarını daha yeni yükledim bi kaç virüs buldu bulunan tüm virüsleri sildim.ikisinde de pc yi tarrattırdım.ve virüsleri sildim.
bi de sistemi geri almayı dene
sistemdeki iki tane antivirüs pc yavaşlatır bu zaten bilinen bir gerçek bana ondan gibi geldi antiviri sil derim a-squared malware sana yeterde artar bile
ama şuan a-squared devre dışında donma olmadı.1 yıllıkda lisansı wardı.ben de biliyorum iyi program ama sanırım ondan kaynaklanıyor...
sence...?