Arkadaşlar benim sorunum 2 gün oncesine kadar yoktu 2 gün once sabah pc yi actıgımda pc açılmadı
Sİyah bir ekranda sureklı kalmaya başladı bazende bip bip sesleri cıkartmaya başladı.. işte o ekranda yazan yazılar:
AMIBIOS(C)2005 American Megatrend,Inc
775i9456z BIOS p1.40
CPU:Intel(R) Pentium(R) 4xpu 3.00Ghz
Speed:3.00Ghz
Press f2 to run setup
press f11 for boot Menu
Sİngle-channel Memory Mode
(C)American Megatrend,Inc
63-137-00000010*1001011111*110206-Intel-YXax
Evet arkadaşlar pcyi acarken bu eknrada namı deger bios ekranında takılı kalıyor fişi cekıp 20 dakka beklıyorum acılıyor ancak 10 dakika gecmeden ya reset atıyor yada tamamen donuyor hiç bir sey yapamıyorum.. Pc nin acıldıgı o nadir anlarda pcye format attım ancak banamısın demedi.. biraz araştırdfım bu bios anakartla olan bi durummus bi arkadasmda senn anakartın eskimiş gibi birseyler demişlti.. ancak 2 gun oncesıne kadar hiç boyle bı sorunum olmadı .. lütfen yardım edin pc bu ekranda kalıyor acılsa bile hemen ya donuyor yada reset atıyor..
Pç açılmıyor açılsada reset atıyor lütfen yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Birazırdım bios guncellmesı yap dıyen oldu pili tak cıkar diyen oldu remden diyen oldu kesin bi cvp veren yok
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
uyeler seni yanida deyilkin tam olarak desinlerkine sundandir veya bundandir ancak seni vedigi bilgileden
yola cikarak cevap yazmaya calisiyorlar sende verdikleri cevaplar sana ugun gelirse ugularsin unutm bir suru nedeni olabilir.