lütfen yardım edin arkadaşlar gittim dün işlemci soğutucu aldım ama yine aynı hata kendini resetliyip duruyordu clear cmos u deneyerek yapayım dedim bu seferde bilgisayara hiç elektirk gitmiyor fanlar hiç dönmüyor
ltfen yardım edin sorun nerededir anakarttaysa yeni pc toplayacağım
pc açılmıyor (elektrik bile gitmiyor) !!!!
sen en iyi si git bir pc tamiircisine başından da ayrılma ama deki çok acil gibisinden bişeyler de hemen bulsun arızayı 10-15 tl bişey ister en fazla sorunu bulsun ona göre buradan tavsiyede bulunuruz
internnetten okuduğuma göre anakarta bağlanan o 24 lü kablodaki siyahla yeşil i tel yardımıyla birbirine bağladım hdd filan takılı değilken psu tek başına çalıştı
anakarta takınca elektrik bile gitmiyor
kardeş psunun bi +12 bide 24lük varya onları kontrol ettt sonra psu çalışıyormu kontrol ettt
aman ha casper casper casper uzak dur teknik servisinden bile başından ayrılma cidden bu adamların ne yapacağı belli olmaz.
arkadaşlar biraz önce gittim caspere ve dedilerki kısa devre yapmışsın yanık kokusu gibi koku geliyor
pc çalışıyor ama ekrana görüntü vermiyor dediler 1 saat sonra beni arayıp çagıracaklar sorunun neresi olduğuna bakacaklarmış
inşallah anakarttadır sorun :D:D pc yi değişmek istiyom artık 6 senedir pentium 4 takılıyoz :D:D