geçenlerde yağan yağmurda pc açıkken birden elektrik kesildi daha sonra pc yi açmaya çalıştığıda ise ekran da hiç bir görüntü yoktu..psu çalışıyor ancak hiç bir işlem olmuyor..pc yi gösterdm adam anakart yanmış 250 tl ver değiştiriyim dedi..sizce nasıl bir sorun olmuş olabilir? sorun anakartta ise belirti nedir ekran kartında ise belirti nedir? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
pc açılmıyor yardım lütfen..
bilgisayarcı doğru söylüyor olabilir fakat sizi kazıklayada bilir sizdeki bigisayarın garantisi var mı kasa yeni mi
garantisi bitti pc yaklaşık 6-7 senelik. sıkıntı ne anlayamadım hani anakart olsa da benim o anakart 250 tl etmez bilgisayarcı pek bi kazıklama peşinde geldi bana ondan..
5-6 senelik pc nin anakartı olsa olsa oda sıfır fiyatı 90-140 tl bilgisayarcı kazıklamaya çalışıyor bu çok belli dostum başka bilgisayarcı varmı yada sen parçaların resmini çek bi bakalım özelliklerine
Arkadaşlar elektrik kesintisinden dolayı anakart yanmış olabilir,bilgisayarcı doğru söylüyo olabilir.Aynı zamanda sandıgınızın aksine eski marka anakartların tamiri,değişimi çok daha olanaksızdır...Çünkü ürünlerin yedek parçaları piyasadan çekilmiş oluyor.Ürününüzün model ve markasını belirtirseniz sizin için bir bakarım.
msi'ın 775pin anakartı baya eski olması lazım foto koyamıyorum şimdilik ancak 1 hafta sonra koyabilirim..
az konu açmışsın 5-6 tane daha açarsan kesinlikle yardımcı oluruz
az konu açmışsın 5-6 tane daha açarsan kesinlikle yardımcıdiğer açtığım konu ile bu konu farklı şuan 3 tane pc var bende birinin anakart yanmış diğerinde sistemi değiştirmek istiyorum o nedenle iki farklı konu açtım amacım forum kirliliği yaratmak değil yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim..
al sana anakartyardımların için teşekkür ederim bu anakarta da bir bakayım olmadı alırım artıkhttp://www.vatanbilgisayar.com/A ... ils.aspx?I_ID=48413
hem ddr 3 hemde ddr 2 ram desteği var ama ya ddr3 yada ddr 2 kullanacaksın 2 si birden