mrb arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
dün akşa pc dondu kapatıp açtım başta windows corpation yazan yerde takılı kaldı defalarca denedim
sonrasında güvenli modda 20. denememi fln yaparken o bölümü geçti siyahbi ekran dondu kaldı sonra pc yeniden başladı ingilizce oldukendiliğinden güvenli modda başlat dedim recovery repair tarzı bişeylervardı ingilizce 4-5 seçenek
hiç birinden bişey çıkmadı
en son orda komut sistemini açabileceğim bi seçenk vardı ordan formatc: yazdım sonuç olarak ingilizce bişeyler çıktı pc iyice kafayı yedi
girişte alt+f10 la c ye format atmak istedim oda olmuyor
şuan pc yi açıyorum acer yazısı geliyor
sonra direk siyah bi ekran geliyor
Bradcom UNDI PXE-2.1 v10.0.0
Copright ....
böyle bişeyler yazıyor 2 parağraf
herhangi bir tuşa başınca aynı yazılar tekrar tekrar çıkıyor kapama tuşunu basık tutarak kapatabiliyorum
ayrıca pc den garip garip seslerde geliyor masaüstülerden gelen seslergibi + kapama tuşuna basık tutarak kapattığımızda çıkan klik sesi gibisesler geliyor ard arda
sizce durum nedir ne yapabilirim
acer extensa 5620 laptop
help me please
PC Açılmıyor :(
Önemli dosyan yoksa hiç uğraşma çak formatı Windowsun göçmüş çünkü...
ya şu saatten sonra içindekiler umrumda değilde nasıl atacağım formatı
alt+f10 işlemiyor artık
değilki geri yükleme çalışsın :(
evet
bu xp için sanırım :(
benim işletim sistemim vistaydı
cd si fln yoktu yani
acer yazısı gelince recovery ekranı geliyor ordan hallediyordum
ama şuan hiç bişey olmuyor
bidaha bakayım ....
vallaha olmuyor :) :(
Peki bilgisayarınızın kutusunda cd veya dvd varmı muhakkak olması lazım hediye yazılımlar cdsi ve bunun içinden cdyi takıp tek tek yükleme yapılabilen bir uygulama ve içinde işletim sistemi var. Oradan seçip yükleme yapılabiliyor.
Eyvah yazayım derken okula geç kalıyorum herkeze iyi forumlar :D
yardımın için sağol dostum kusura bakma gerç bıraktık :)
malesef hiç bir cd yok elimde
sanırım hdd yanmış
bios ta
IDE0
IDE1 in karşısı boş artık ...
Hard diski başka sistemde dene yanmak öyle basit değil bence sonuçta aşırı yüklenme yok gibi..
laptop old. için deneyemiyorum
şuan acer yazısı geçince siyah bir ekran geliyor
Bradcom UNDI PXE-2.1 v10.0.0
.
.
.
.
All rights reserved
....
..
.
.
PXE-E61: Media test failure. check cable
nokta koyduğum yerlerde reklam tarzı yazılar var
copright (C) 2000-2006 broadcom ........
gibi
PXE-M0F: Exiting broadcom PXE ROM.
Operating system not found
acerler cabuk ısınıyo dıe kapatıyo acmıyo kendını pili çıkar bekle biraz sonra dene olmuysa bi ayin düzenle we gönder laptopu :D
yaklaşık 2 sene oldu ısı yüzünden hiç sorun yaşamadımki 30-35 saat pc başından kalmadığımı bilirim
direk elektrikle kullanınca biraz ısınıyor ama bu o tür bişey değil
sorunun ondan dolayı olduğunu sanmıyorum ama deneyeyim yine teşekkürler...
acer da o dediklerinin hepsi recovery bölümünde toplanıyor
evet hepsi recovery de vardı
normalde açılırken alt+f10 a basıp girilebiliyordu ama şuan recovery bölümünede erişilemiyor
xp cd si bulmamda şuan imkansız gibi bişey :(
Merhaba bnm bilgisayarım hpelitebook bilfisayara f10 a basıp bıos ayarlarına girdim exit yaptıktan sonra bilgisayar açılmıyor siyah ekranda ingilizce yazılar çıkıyor non system error falan yazıyor daha birsürü yazı ne yapmam lazım cd falan da yok. Lütfen yardım edin :(((